Poimintoja Habitaresta 2015


Pääsin tutustumaan Habitaren tarjontaan jo tänään, ammattilaispäivänä. Kiertelin halleja melkein koko päivän, mutta kuvia ei lopulta tullut otettua kuin muutama kymmenen. Nyt kun käsittelin kuvia, huomasin poimineeni kameralla paljon vanerijuttuja, kuten Harri Koskisen hyllyt (7p1), AvaRoomin (6f139) järjettömän ihanat vanerisängyt (oijoi kuinka haluaisinkaan kaksi tuollaista meidän pienten huoneeseen!), sekä vielä enemmän sydämeni vieneet Teemu Järven grafiikat (7k59). Olisin halunnut erityisesti kuvissakin näkyvän vanerisen korppitaulun, mutta pitää ehkä kirjoittaa siitä vaikkapa joulupukille :-D Ostin sentään yhden kuvan julisteena, ja sille piti vielä kotimatkalla hakea kehyksetkin että saan sen heti seinälle :-)


Näissä viimeisissä kuvissa näkyvä Hakolan osasto (6h120) oli myös virkistävän erilainen huonekalupuolen muihin osastoihin verrattuna. Puurimoista tehdyt seinäkkeet olivat todella kauniita ja tunnelmallisia tilanjakajia, ja heti mietin miten samaa ideaa voisi hyödyntää kotioloissakin. Samoin ilahduin huomatessani että viime vuonna Protoshopissa ihailemani rengashylly olikin heillä nyt tuotannossa ja myynnissä! Muita kuvissa vilahtavia osastoja ovat Marimekko (7m50), Deko-lehti (6k111), Kannustalo ( 7h39), Kube Design (7r29) sekä Sessak (6p120).

Huomenna menen messuille vielä uudestaan, silloin on vuorossa ainakin antiikkipuoli ja sen aarteet. Kivoja messuja kaikille ketkä olette sinne menossa!


5 kommenttia

 1. Todella kivoja poimintoja! Niin harmi, etten itse pääse mukaan, mutta onneksi saan ihailla teidän muiden kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä Habitarepostauksia saa varmasti lukea aina lopulta kyllästymiseen asti, kun niin monet tuolla kuitenkin käy. Saat varmasti hyvän katsauksen messuihin täältä somesta, kaikilla kuitenkin tulee poimittua vähän eri juttujakin :-)

   Poista
 2. Vaneri on yksinkertaisuudessaan kaunis materiaali. Kauniita poimintoja!
  Tänään messuilemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaneri on tosiaan kaunista ja monipuolista! En tietoisesti etsinyt sen tyylisiä esineitä ja esillepanoja, mutta nähtävästi ne on kuitenkin miellyttäneet silmää kun niitä aika paljon kuviin tuli :-D Tänään tosiaan vielä uudestaan, ties vaikka tavattaisi :-)

   Poista
 3. ♥kivoja poimintoja! Habitare onkin niin laaja ja kirjava: jokaiselle jotakin!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!