Aurinkoinen keittiö ja arvonnan voittaja

Olipahan vauhdikas viikko! On puuhattu kotona, oltu rakkaan kanssa treffeillä, yövytty vanhassa vankilassa, shoppailtu pientä kivaa kotiin, syöty ruuaksi irtosormia ja noidan hiuksia, juotu skumppaa, käyty kauniissa blogikodissa etkoilla ja nautittu ihanien ihmisten seurasta blogigaalassa. Nyt jo vanhaa äiteetä vähän väsyttää, mutta mieli on täynnä uusia ihania muistoja :-)

Keittiökin oli viikolla ainakin kerran siisti, ja se piti ikuistaa toki kuviinkin. Aurinko paistoi niin kovasti, että piti pistää verhoja kiinni että sai otettua kuvia. Erikoinen ongelma, joka tässä syksyn mittaa varmaankin poistuu pikkuhiljaa itsestään kun pimeys laskeutuu pohjolan ylle :-D

Tänään sain poikasten avustuksella arvottua* myös voittajan kännykänkuorille, ja onni suosi tällä kertaa Ameliaa, paljon onnea! Alennuskoodi blogini lukijoille on edelleen käytössänne aina 15.11 asti, ja saatte sillä -20% alennuksen tilatessanne tuotteita caseapp.fi-sivulta. Koodi on TALOSTAKOTI20

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!


*Arvonta on suoritettu yhteistyössä caseapp.fi-sivuston kanssa.

16 kommenttia

 1. Onpa ihania kuvia! Mutta tuskin tosiaan tässä talven lähestyessä on liiasta auringonvalosta useinkaan haittaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Usein kyllä valon määrä menee niin vähäiseksi syksyllä ja talvella että ei valokuvauksestakaan tule oikein mitään. Meillä tosin täällä uudessa kodissa on nuo ikkunat niin suuret, että saadaan hyödynnettyä pienetkin auringonsäteet :-)

   Poista
 2. Vitsit toi seinä! Onkse laattaa vai tiiltä, anyway, tosi hyvännäköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seinä on laatoitettu 15x15 laatoilla :-)

   Poista
 3. Oih, kerrassaan ihanan näköistä teillä! Välillä olenkin käynyt kurkkimassa, mutta kun aika tuppaa olemaan niin kortilla ja muiden blogien lukeminen ja kommentointi kaikessa kiireessä jää, huomasin, etten ollut edes lukijana täällä. Hitto! Virhe korjattu! Oli kiva nähdä pippaloissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinhän se menee, että ihan kaikkia ihaniakaan blogeja ei vain ehdi seurata kun aikaa on rajallinen määrä vuorokaudessa. Mutta kiva kun liityit joukkoon :-) Ja oli tosiaan kiva nähdä!

   Poista
 4. On teillä kyllä kaunis keittiö! Musta on <3

  VastaaPoista
 5. Oi voi, ihana valo ja ihana siisteys. Meillä keittiö on se huone, joka harvoin on siisti. Aina on joku voiveisti tai leivänmurukasa pöydillä. Ja tyhjät maitolasit, ääääk!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on meilläkin suurimman osan ajasta, että niitä puoliksi juotuja maitolaseja notkuu pöydän reunoilla :-D Mutta valoa kyllä riittää, välillä tosiaan vähän liiaksikin kun häikäisee, mutta onneksi on nuo verhot!

   Poista
 6. Kaunista teillä, ihanan uutta ja toimivan oloista! :) Oli tosi mukava tavata ja kiva kun löytyi uusi blogi luettavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti tavataan uudestaankin :-)

   Poista
 7. IHania keittökuvia! Näitä jaksaa aina ihastella. Värit ovat niin upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä oli edellinen koti huomattavan värikäs, ja vaikka tämä talo on jo paljon "aikuisempi" värimaailmaltaan, on kiva tuoda pieniä väriläiskiä sinne tänne kuitenkin. En ole itse ehkä vielä ihan niin aikuinen kuitenkaan :-D

   Poista
 8. Vitsii näyttää hyvältä! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! Koskas tulet paikan päälle katsomaan? :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!