kotiliesi

Saatiin mekin sentti

Olen viime päivinä katsellut ihaillen ja jopa hieman kadehtien sosiaalisen median täyttäneitä kauniin lumisia kuvia (kaikki sympatiani tosin sähkökatkoista kärsiville!). Jos ei voi olla kesä, sitten mielestäni saisi olla paljon lunta ja kunnolla talvi! Piiiitkä syksy ja ikuinen marraskuu tuntuvat lannistavilta, mutta pienikin lumi toisi hommaan heti selkeästi talven tunntua. 

Tänä aamuna ilahduinkin suuresti, kun maassa oli pienenpieni valkoinen kerros, jee! Ihana valoisuus mitä tuokin määrä toi tullessaan innosti heti ottamaan pari kuvaa. Kuin bonuksena myös aurinko pilkahti piilostaan parin minuutin ajan, ja sain jo etäisesti kiinni talven tunnelmasta, lumitöistä, pulkkamäestä, luistelusta, punaisista poskista... Ah! Sitten alkoikin sataa vettä. Mutta ei anneta sen hämätä, kyllä me tännekin maankolkkaan ehkä vielä talvi saadaan? Pliis? Ainakin on kuvissa tallennettuna meidän sentin lumipeite jos tämä talvi vaikka jäikin nyt siihen :-D
Kivaa viikkoa kaikille! Meillä tuoksuu huumaavasti joululle :-)

8 kommenttia

 1. Kaunista! Ja ihanat nuo teidän suuret ikkunat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teilläpäin on varmasti kyllä paksummat hanget, mutta me koetetaan nyt iloita tästä pienestäkin valkoisuudesta :-) Meillä on tosiaan aika reilusti ikkunaa, haluttiin että talo olisi mahdollisimman avara, ja että luonto näkyisi mahdollisimman paljon sisäänkin :-)

   Poista
 2. Musta tuntuu hassulta, kun meille tuli aivan hetkessä keskitalvi. Nuo teidän ikkunat ovat kyllä upeat säällä kuin säällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien perusteella varsinkin keskisuomessa on tosiaan aikamoiset kinokset jo! Ja onhan etelässäkin ollut monena vuonna tähän aikaan jo lunta, mutta nyt lumi on väistellyt meidän seutua :-D Ikkunat on kyllä siitä hyvät, että hämärinkään vuodenaika ei saa kotia ihan pilkkopimeäksi vaan luonnonvalo riittää sisällä ihan hyvin. Odotan silti kovasti sitä ihan kunnon talvea, viime talvena nähtiin rakennusaikana jo miten nättiä täällä voi parhaimmillaan olla, kun viereisen meren ansiosta kaikki puut menee ihan kuuraan maisema on kuin sadusta :-)

   Poista
 3. Upea luonnonvalo teidän ruokailutilassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä totta, ruokailutilan seinät on lähes kokonaan lasia lattiasta kattoon niin valoa riittää :-)

   Poista
 4. Voi elämä miten kaunis blogi sulla on!

  Heitin sulle haasteen blogissani http://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/search/label/haaste

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos Maiju! Huh, siellä olikin tiukat kysymykset, huomasin, että montaa noista joudun ihan miettimään :-D Kiitos haasteesta, koetan ehtiä vastailemaan!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!