Kylpyhuone ja ysärihyllyn uusi väri


Minulla on kulkenut asunnosta toiseen mukana perinteinen metallinen korivaunu. Koetin oikein pinnistää että muistaisin kuinka vanha kärry on, ja tulin siihen tulokseen että se on peräisin ehkä jo yhdeksänkymmentäluvulta. En siis ihan vilpittömästi muista (voi olla toki tuoreempikin, mutta ei nyt ihan äskettäin kuitenkaan). :-D Ihan kaiken kanssa väärän värinen punaisen sävy on aiheuttanut  jo vuosia puistatuksia, samoin hileinen blingbling. Mutta en ole poiskaan raaskinut heittää ehjää vaunua, ja tilalle olisi pitänyt sitten kuitenkin hankkia uusi. Nyt männäviikoilla sain vihdoin itseäni niskasta kiinni, ja tein mitä olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten. Maalasin vaunun, yllätys yllätys, mattamustaksi :-D 


Ensin kori piti tietysti tyhjentää (täynnä shampoopulloja ym), sitten purkaa osiin, ja pestä huolellisesti. Tämän jälkeen maalasin osat ensin mustalla pohjamaalilla, ja tämän jälkeen mattamustalla pintamaalilla. Molempia aineita meni vajaa pullollinen.

Samoja kärryjä saa nykyäänkin kaupasta, eikä hinta taida olla kuin kympin luokkaa. Halvemmaksi olisi siis jopa tullut uusi kuin mitä maalipurkit tulivat nyt kustantamaan (n.14e). Toisaalta pidän ajatuksesta että en turhaan ensin hankkiutunut yhdestä eroon ja ostanut vain uutta tilalle. Jos tuunaamalla voi saada jollekin tavaralle vielä ihan uuden elämän ja jatkoaikaa, on se usein mieluisampi vaihtoehto! Puteleille ritilää parempi pohja löytyi ikean keittiöosaston laatikoista, jotka mahtuivat koreihin juuri sopivasti. Tykkään itse myös siitä, kuinka naulakot, kori ja kattosuihkun varsi ovat nyt muodoiltaan ikäänkuin samaa sarjaa!

Olkoot tämä nyt vastaukseni Mintunmustaa-blogin Siljan Männäviikot-haasteeseen, postaus ei tosin ollut luonnoksissa koska ei ollut sinne asti ehtinyt, mutta aihe oli päässä, ja nyt sain vihdoin otettua kuvat :-) Heitän haasteen eteenpäin blogeihin 2xilo, Hajottamo, sekä Voikukkapelto. Onko teillä tekemättä jääneitä postauksia tai julkaisemattomia kuvia? Nyt kaikki kehiin vain rohkeasti :-)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia

 1. Mulla oli kuule kaksi tommosta kärryä ja juurikin 90-luvulla opiskelukämpässä! Jossain vaiheessa alkoivat ahdistaa ja lähtivät kärryjen taivaseen... Pakko myöntää, että nyt olis tarvetta ! Huomasinkin, että näitä saa taas kaupoista. Mitähän kaikkea tulevaisuuden ultrasuosittua sitä on tullut heitettyä pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli mun aikaveikkaus voisi hyvinkin pitää paikkansa? :-) Ihan kaikkea ei onneksi tarvitse säästää, mutta tämä on kai aina ollut sen verran tarpeellinen että on saanut aina jäädä. Olen ollut kyllä tuota heittämässä pois jo ties kuinka monta kertaa, ainakin jokaisessa muutossa (ja niitähän on piisannut...) :-D

   Poista
 2. Spray iski jälleen! Pidän myös tuosta tuunausajatuksesta ja tavaran uudelleen käyttämisestä, as you probably know! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, Mrs Luck I presume? Joo, sinä olet vienyt kyllä tuunaamisen ihan uudelle tasolle! Oon mun idoli <3

   Poista
 3. Mulla myös musta korivaunu kulkenut mukana ehkä sata vuotta. Viimeiset vuodet periaatteella "varmasti jossain tarvitaan". Ja mulle merkitsee myös retroarvo, onhan se retro, onhan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä tuo kimalleversio ainakin oli jo aika retro :-D Mustana vielä ehkä jotenkuten siedettävä! :-D

   Poista
 4. Voi että mulla on semmonen nätin sininen tuommonen, mikä on nyt piilossa vaatehuoneessa :D Mutta tuunaamalla sais kyl kivan! Kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, kiva jos sait tästä inspiksen :-) Minä olen viimeaikoina taas innostunut maalailemaan yhtä sun toista spraymaaleilla, kuten blogistakin on saattanut huomata :-D Se on siitä kiva tapa tuunata asioita, että on melko edullista, eikä vaadi sen kummemmin erikoisia välineitä tms, eli on kaikkien saatavilla. Nyt kun tuo sääkin on pysytellyt melko plussan puolella, niin pitää vielä hyödytää tilanne! :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!