Isänpäivänä

Isänpäivänä nukuttiin päikkäreitä, annettiin ihania kortteja isille, syötiin kirpeää kakkua, laulettiin ja halittiin. Soitettiin etäämpänä oleville rakkaille, ja käperryttiin lähellä olevien viereen. Ensimmäistä kertaa kai ikinä oltiinkin isänpäivä kotona omalla porukalla, eikä lähdetty tienpäälle. Joskus näinkin <3

Sain Mintunmustaa-blogin Siljalta Männäviikot-haasteen. Ideana olisi nyt tehdä kaikki ne tekemättä jääneet postaukset. Voin kertoa, että tässä männäviikoilla on vetäisty lääkekuuri jos toinenkin, ja tämä vielä päällä oleva on vienyt emännästä mehut niin tehokkaasti, että lähestulkoon kaikki postaukset mitä olen aikonut tehdä, on jääneet tekemättä... Eli haasteeseen on liene syytä jossakin vaiheessa tarttua? :-D Noh, kassellaan!


4 kommenttia

 1. Hei, löysin blogisi kun etsin isoa mattoa olohuoneeseen. Miten on toiminut tuo matto ellokselta olohuoneessa? Pysyykö paikalla? Entä viliseekö vielä silmissä? :) Kiitos jo etukäteen kokemuksesi jaosta! :)
  - Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! En koe että matto vilisisi silmissä, eli toimii kyllä ihan hyvin :-) Jonkun verran se luistaa parketilla, mutta laitoin äskettäin alle stopparia, siis sitä kumimaista verkkoa niin nyt pysyy ihan hyvin aloillaan. Vähän on tullut elämisestä tahroja, mutta kuvio antaa aika hyvin sellaisen anteeksi, eikä tahrat erotu mitenkään selkeästi :-)

   Poista
 2. Täytyy pohtia sopisiko se myös meille!! Kiitos Sinulle. Blogisi on oikein inspiroiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät mieluisan maton! Kiitos, onpa mukava kuulla kivaa palautetta <3

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!