Blogi 5v ja upea taidearvonta





Koivuja. Niihin kiteytyy paljon meidän kodeistamme. Jo ensimmäisessä ostamassamme asunnossa hurmasi iso vanha koivu joka hallitsi pientä rivitalopihaa. Raskaana ollessani muistan makailleeni mielelläni ja lääkärin määräyksestäkin (se oli herra P, ehdin siis makailla kun ei ollut kuin isoja lapsia ennestään) sängyllä ja katselleeni tuulessa heiluvia koivun oksia ja aurinkoa joka pilkahteli oksien välistä. Koivusta tuli minulle melkein kuin ystävä joka kuuntelee. Sittemmin kodit ovat vaihtuneet, mutta koivut ovat pysytelleet maisemassa. Näiden kahden taloprojektin tontit ovat molemmat valikoituneet ainakin osittain ikkunanäkymiin sijoittuvien koivujen perusteella. Minulla oli jopa hääpukunani koivunlehtikuvioinen vihreä puku, ja sormuksessani koivunlehti kulkee ikuisesti mukana kiven muodossa. Koivut muistuttavat minua siis myös tuosta tärkeästä päivästä ja rakkaudesta. Pitkä aasinsilta, mutta tätä taustaa vasten ymmärrätte ehkä sielunmaisemaani ja kiintymystäni koivuihin hieman paremmin? Olen avannut muutenkin elämäämme, kotejamme ja niiden kauniimpia puolia täällä blogissa jo hurjan pitkään, viisi vuotta! Ensimmäiset pari kuukautta julkaisin blogia Vuodatus-sivuston kautta, mutta sittemmin täällä bloggerissa. Viisi vuotta on yllättävän pitkä aika elämästä, enkä oikein osaa enää ajatella että blogi ei jollain lailla kuuluisi elämääni. Kenties tämä on luonteva jatkumo lapsena ja nuorena ahkerasti täyttämilleni päiväkirjoille? Blogin kautta olen saanut tutustua ihaniin ihmisiin, ja saanut kaivattua seuraa välillä aika yksinäiseenkin kotiäidin elämään. Kiitos siis teille kaikille, ihan jokaiselle kommentoijalle ja lukijalle <3

Kun tätä taloa vasta rakennettiin, törmäsin instagramin kautta *Keltainen Keinutuoli-taiteilija Virpi Mäkisen (kliks) tekemiin koivutauluihin, ja oli heti selvää että tuollainen tulee meille. Ja niin kävikin. Virpi maalasi myös ison akustiikkataulumme jonka joutsenten siipien alla elämme päiviemme ilot ja surut. Nyt, kun blogi täyttää vuosia, sain ihan huikean tilaisuuden tarjota teille lukijoillekin mahdollisuutta saada Virpin taidetta kotiinne! Arvonnan voittajalla on mahdollisuus valita joko kahdesta valmiista teoksesta, tai vaihtoehtoisesti ottaa 100e lahjakortti jolla voi joko teettää 20cmx50cm taulun omalla aiheella tai käyttää lahjakortin osana jonkun isomman teoksen hintaa.


Tässä vaihtoehdot, joista arvonnan voittaja saa siis valita yhden:


Vaihtoehto 1.
Koko 20x50cm Kuva:Virpi Mäkinen

Vaihtoehto 2.
Koko 20x50cm Kuva:Virpi Mäkinen

Vaihtoehto 3.
Lahjakortti 100e.



Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Olisi mukava kuulla vaikkapa kehitysehdotuksia blogin aiheisiin, terveisiä, ruusuja tai risuja :-) Kerro lisäksi minkä vaihtoehdoista haluaisit mikäli voitto osuu kohdallesi. Toisen arvan saat, jos tykkäät blogin facebook-sivusta tai olet kirjautunut lukija sivupalkin Google-lukijaraadissa (voit liittyvä myös arvonnan aikana). Kerro monellako arvalla osallistut, ja jätä myös yhteystietosi jos sitä ei nimimerkkisi takaa ole helposti selvitettävissä.

Arvonta päättyy keskiviikkona 27.1.2016 klo 21.30.
Arvonta on päättynyt, voittaja ilmoitetaan torstaina 28.1!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, ja onnea arvontaan!

112 kommenttia

  1. 1. vaihtoehto sopisi meille niin hyvin!
    Fb- ja bloggerlukijana mukaan kahdella!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Voi just ihastelin noita tauluja kun käytiin sobloggarien kanssa tutustumassa sjoen asuntomessuihin. olis ihana tuo 2. taulu :)

    VastaaPoista
  3. Jes! Kuten tiiät, tää todellakin olis mulle täydellinen arpajaisvoitto! :) Mukana kahdella arvalla ja valkkaisin vaihtoehdon nro 3.

    Tykkään sun blogista hurjasti. Sun blogi on ihan ensimmäisiä sisustusblogeja, joita olen alkanut seuraamaan ja nykyisinkin luen oikeastaan kaikki postaukset. Tykkään sun tyylistä, väreistä ja vaikutat ihan huippu-tyypiltä noin muutenkin. Jostain syystä huomaan palaavani niihin blogeihin, joissa ihminen muuttuu sisustusta/tyyliä tärkeämmäksi. Pidä tää! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania tauluja. Vaihtoehdon 2 valitsisin.
    Kahdella arvalla mukana.
    Riitta.m.lehtonen@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Ihana arvonta ja ihana blogi ja ai niin, ihana Lyde! <3 Osallistun kahdella arvalla ja ottaisin omaksen vaihtoehto 1. Pus ja onnea!

    VastaaPoista
  6. Lämpimät onnittelut 5-vuotiaalle! :) Ja tuokoon tulevaisuus lisää mukavia blogivuosia.
    Kertakaikkisen ihana arvonta. Tuo vaihtoehto nro 1. sopisi olohuoneeseeni paremmin kuin hyvin.
    Kahdella mukana. Sähköposti löytyy nimimerkin takaa profiilista. :)

    VastaaPoista
  7. Mukana kahdella ja vaihtoehto kolme. Näin ihania tauluja häneltä ja vähän samantapaista siis mielessä...

    VastaaPoista
  8. Onnea <3. Kehitysehdotuksia minulla ei ole sillä blogisi on mielestäni vaan niin ihanan inspiroiva! Vaihtoehto 2. olisi minun valintani ja Virpin taide on iihaanaa. Haaveena olisi joskus hankkia omaankin kotiin jotain Virpiltä.

    VastaaPoista
  9. No, eikö se kommentti jäänytkään... Mukana arvonnassa, kahdella arvalla ja ehdottomasti suosikki nro. 2! Ihana taulu :)

    VastaaPoista
  10. Tuo kakkonen olisi aivan ihana <3 <3

    Blogisi on tosi kiva ja ilolla aina tänne tulen lukemaan uusia postauksia :)

    VastaaPoista
  11. Oi mikä arvonta...olen tuolla Keltaisessa keinutuolissakin lukijana!
    Kahdella arvalla mikana.
    Onnea 5 vuotiaalle♥

    VastaaPoista
  12. Yhdellä arvalla tavoittelen 2.vaihtoehtoa. Taulut ovat hienoja!

    E

    VastaaPoista
  13. Onnittelut pitkästä taipaleesta! Olen iloinen että muutama kuukausi sitten päädyin tänne etsiessäni "koulun lattia narisee"-blogia. Ihana porukka olette ja ihana hyvänmielen blogi :)

    Mietin pitkään, haluaisinko vaihtoehdoista 2. vai 3. Päädyn kolmoseen, jos onni osuu kohdalle :)
    zarahi kauris @ luukku . com poista välit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. unohdin kirjoittaa että yhdellä arvalla!

      Poista
  14. Paljon onnea 5-vuotiaalle ihanan positiiviselle blogille! :) Ja hei, onpas nättejä tauluja! Vaihtoehto 2 on se mun juttu. Mukana yhdellä arvalla.

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Onnittelut blogille! Lahjakortti kelpais, mukana yhdellä arvalla. :)

    VastaaPoista
  16. Hieno tapa juhlistaa 5-vuotiasta blogia! Onnittelut! Jatka vain samaan malliin. 3. vaihtoehto sopisi meille parhaiten.

    Vanuliina

    VastaaPoista
  17. Virpin tauluja olen useinkin ihastellut. Jos voitto osuus niin, valitsisin lahjakortin ja teettäisin oman taulun. Yhdellä arvalla mukana.
    olivia(at)luukku.com

    VastaaPoista
  18. Minulle ei tule mitään kehitysehdotuksia mieleen, tykkään blogistasi ja kuten olen varmaan jo monesti todennut on teidän kotinne kaunis ja persoonallinen. Siis sisustusjutut lemppareita. Jos voittaisin valitsisin lahjakortin, olen jo kauan haaveillut virpin taulusta. Kahdella mukaan.

    VastaaPoista
  19. Ihana blogi sulla. Kahdella arvalla mukana. Lahjakortin valitsisin. :)

    VastaaPoista
  20. Osallistun kahdella arvalla ja 1. taulu sopisi J:n tulevaan työhuoneeseen. Onnea 5-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  21. Kahdella arvalla mukana ja lahjakortin valitsin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  22. Kahdella arvalla mukana! Onnittelut pitkästä ja tosi kunnioitettavasta blogitaipaleesta! <3 Palkinnoksi valitsisin lahjakortin. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Sulla on kivan monipuolinen blogi ja kaunis koti, tykkään etenkin noista "väripilkuista". Mun kehitysideat varmaan vaan huonontaisi hyvää blogiasi, eli anna mennä vaan omalla tyylillä :)
    Ajattelin, että haluaisin tuon ekan taulun, mutta toisaalta päässä kummittelee ihan omakin idea!
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kiva blogi . Mukana arvonnassa ja numero 2 palkintoa tavoittelemassa. Ihana taulu. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  25. kahdella arvalla mukana ! Sinun blogiasi on ollut ilo seurata ja haluan ehdottomasti seurata jatkossakin, selkeä sivusto ja hyvälaatuiset kuvat löytyvät juuri täältä! Palkinnoksi valitsisin itse lahjakortin.
    luotansydamenaaneen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Aivan ihania kaikki. :) Valitsisin ehkä vaihtoehdon 2 tai sitten lahjakortin..
    Blogiasi on niin kiva lukea, sillä olen itsekin lähes samanlaisessa tilanteessa.

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  27. Kahdella arvalla mukana ja jos voitto tulee niin vaihtoehto nro 2. Sulla on elämän makuinen blogi, jatka samalla linjalla.

    VastaaPoista
  28. Onnea 5-vuotiaalle! :)

    Mukana kahdella arvalla lahjakortin arvonnassa!

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  29. Todella kauniita kaikki kolme. Silti joku vetosi eniten tuoss nro 2:ssa, sen valitsisin siis. Blogisi ei ole minulle kovin tuttu (linkistä toiseen tänne päädyin), mutta aion tutustua! miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  30. Kahdella arvalla mukana. Tykkään myös Virpin töistä. Lahjakortti olisi aivan ihana ♥

    VastaaPoista
  31. Jäi kyllä mieleen pyörimään sinun koivunlehti vihkisormus!?saat kyllä nyt paljastaa meille lukijoille tämän erikoisuuden;)kiitos!!!

    VastaaPoista
  32. Oi, kävin Virpin sivuilla ja ihania löytyi sieltäkin, joten ehkä lahjakortti olisi mulle mieluisin!

    VastaaPoista
  33. Vaihtoehto 3. mieluisin .kahdella mukana. Tykkään niin näistä Virpin maalauksista :)

    -S

    VastaaPoista
  34. Vaihtoehto 3, mukana kahdella arvalla�� Virpi on taitava ja ystävänä ihana❤

    VastaaPoista
  35. Virpi on äärimmäisen ihana ihminen ja niin on hänen taulunsakin😍 Mukana kahdella arvalla kohtaan 3😊

    VastaaPoista
  36. Mulle kans vaihtoehto 3. olisi mieluisin palkinto! Kahdella arvalla mukana. Ihana koti sinulla ja perheelläsi! Tsemppiä töiden hakuun!

    tolli.hanna@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Onnittelut blogillesi! Ennen joulua tänne "eksyin" ja ilahduin kovasti. Kirjoitat sujuvasti ja elämänmakuisesti, kuvat ovat laadukkaita ja kuvakulmat kivoja. Jäin seuraamaan. Myös diy-jutuista pidän.

    Lahjakorttia yritän voittaa!☺

    VastaaPoista
  38. ...ja kahdella mukana. Unohtui mainita.

    VastaaPoista
  39. Blogisi on uusi tuttavuus. Pitääpä kurkkia enemmänkin. Virpin kauniita taiteiluja olen ihastellut jo vuosia. Jos onni potkaisisi ja arvonnasta voittaisin, niin ehkäpä lahjakortti olisi mieluisin. Koivurunkoja olen ihastellut minäkin.rusetiina at gmail.com

    VastaaPoista
  40. Kahdella arvalla mukana Rusetiinakin.

    VastaaPoista
  41. Oi, kuinka kiva arvonta! Mummillani on koivumaalaus (ihan eri tyylinen, kuin nämä), ja sitä olen lapsesta asti ihaillut. Joten sikälikin lämpenin heti varsinkin noille koivukuvioille. :) Ja muistinpas tästä, että piti tänään soittaa mummille. :)

    Blogiisi löysin joitain kuukausia sitten, joten en osaa paljon muuta sanoa, kuin että hyvältä näyttää. Enhän muuten täällä kävisi säännöllisesti kurkkimassa. :)

    hiudipii@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Yhdellä arvalla tavoittelen lahjakorttia. :)

    VastaaPoista
  43. 1 arvalla mukana. Ehkä kolmosen valitsisin vaikka kaikki hyviä! Eska82@hotmail.com.

    VastaaPoista
  44. Onnittelut 5-vuotiaalle. En osaa ruusuja tai risuja antaa kun olen vasta tutustumassa blogiisi.
    Osallistun arvontaan. Vaihtoehto 3, koska olen harkitsemassa maalausta ko. taiteilijalta. Hänellä on niiiiin ihania tauluja ��
    jaanah.vartiainen1@gmail.com

    VastaaPoista
  45. ihana blogi ja ihana arvonta! kahdella arvalla mukana ja lahjakorttia tavoittelen, akustiikkataululle olisi tilausta!

    VastaaPoista
  46. kahdella arvalla mukana! maheilim@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Kahdella arvalla mukana ja vaihtoehto1. Ei risuja :). Mielettömän ihania kuvia ja tunnelmia teidän kotoa!

    VastaaPoista
  48. Onnea viisi vee! :)
    Mukana kahdella arvalla ja tuo kakkonen sopisi hyvin meille :)

    VastaaPoista
  49. 1 tavoittelen ja kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  50. Kahdella arvalla mukana, valitsisin lahjakortin, koska olen nähnyt monia kuvia todella upeista Virpin mittatilauksena tiettyyn tilaan tekemistä töistä.

    Kiitos ihanan raikkaasta, kauniista ja sujuvatekstisestä blogista. Teidän talo on ihana ja kyllä nuo koivut ovat se paras juttu, portaiden ohella.

    VastaaPoista
  51. Kahdella arvalla mukana ja lahjakortti olisi mieluisin. :)

    VastaaPoista
  52. 1 ottaisin. Yhdellä mukana.
    pia_turunen@luukku.com

    VastaaPoista
  53. Miten kiva arvonta, kahdella mukaan. Puutarhajuttuja olisi mukavaa lukea kevään edetessä ja kesän koittaessa. Vanhassa kodissanne oli kuvien perusteella kaunis piha ja olisi mahtavaa nähdä, millainen myös uudesta tulee :) Lahjakortin valitsisin jos onni potkaisisi.

    VastaaPoista
  54. Yhdellä arvalla mukana. Voittaessani valitsisin lahjakortin (3. vaihtoehto).

    VastaaPoista
  55. Kiitos blogista. Niin mielelläni katselen kuvia teidän upeasta kodista. Taulu 2 on ihana :-) t. Merja lehtolamerja@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. Oi, koivut on niin ihania! Varsinkin keväällä heleän vihreänä. Meillä oli häät koivun hiirenkorvien aikaan ja tontin valitsimme koivikosta. Seuraavien hiirenkorvien aikaan asutaan jo siellä uudessa kodissa koivikon keskellä. Vähänkö odotan sitä :) Olisipa ihana saada Virpin taidetta uuden kodin seinälle! Osallistunut kahdella arvalla ja valitsen lahjakortin. Tuommoinen lahjakortin kuvassa oleva koivikko olisi aivan ihana pienine vihreine hiirenkorvien!
    Maiju.raunismaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Ihana arvonta, kakkonen sopisi meille. :) olen vasta tutustunut blogiisi, jään seuraamaan! Ella e_holmi@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Yhdellä arvalla mukaan! Valitsisin lahjakortin :)

    Elli.ohtamaa ( ) gmail.com

    VastaaPoista
  59. Nonni, mulla olis niinkuin pikkuisen verran tarve tolle lahjakortille! Iso akustiikkataulu polttelee ja olis kiva saada tuollainen hieno taideteos kuin se teidän ❤️ Kahdella arvalla mukaan

    Blogi ja koti sen takana on upeita - tykkään juuri tällaisena.

    Terkuin Jenni
    blogivillasundeck@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Kahdella arvalla mukana ja valitsisin 3. vaihtoehdon. Koivuissa on jotain niin raikasta ja rauhoittavaa <3
    katja.kangasniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Oi, onnea viisivuotiaalle. ♡
    Pidän blogisi kuvista ja lämpimästä tunnelmasta, sujavasta tekstistä. Ja aah, teidän uudesta upeasta kodista,se on mahti!

    Arvonnassa mukana kahdella arvalla ja tavoittelen joko ykkös- tai kolmosvaihtoehtoa, hmm, valitsen jälkimmäisen.

    VastaaPoista
  62. Vaihtoehto 2 olisi ihana tulevaan kotiimme. :)

    VastaaPoista
  63. Vaihteoehto 3. Kaksi arpaa. Tykkään lukea blogia ihan tällaisenaan.

    VastaaPoista
  64. Kahdella arvalla mukana. Valitsisin lahjakortin tai vaihtoehto 1. tai 2. olisi ihanat. Teillä on ihana koti! t. kaiku.koon

    VastaaPoista
  65. Yhdella arvalla mukana. Vaihtoehto 3.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  66. Mitään kehitysehdotuksia blogin suhteen ei ole antaa. Jatka omaan tyyliisi, mukavan elämänmakuinen tämä blogisi on.

    Kahdella koittamaan onnettaren suosiota, 1 olisi mieleinen voitto.

    VastaaPoista
  67. Onnea 5-vuotiaalle blogille!
    Kahdella arvalla mukana! Kauniita tauluja ovat, oma valintani olisi nro 2 :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Kakkonen tai lahjakortti. Pitäisi ensin vielä miettiä, mihin kohti laittaisi.

    Minusta tämä blogi on hyvä näin. Sopivasti kaikkea hyvällä meiningillä! Kiva seurata blogista teidän touhuja, kun on "tunnettu" jo Helistimen ajoilta. Terkut 9-09 Joonan äidiltä. 1 arpa.

    VastaaPoista
  69. Kahdella arvalla mukana! Vaihtoehdot 2 tai 3. Ehkä ennemmin 3. Kiitos blogistasi!

    VastaaPoista
  70. Minäkin kahdella arvalla mukana =) Kaikki tauluista on valtavan hienoja, mutta tuo kolmas voisi sopia hienosti meidän pönttöuunin kanssa, kun maalataan se keltaikseksi keväällä! En oikein keksi mitä muuta voisin lisää toivoa sun blogiin, tää on nyt jo niin kivaa luettavaa ja katsottavaa.

    VastaaPoista
  71. Ihana blogi, jota satunnaisesti seuraan. Voitto sopisi uuteen elämääni ja uuteen kotiini täydellisesti :) Voittona ottaisin lahjakortin!

    VastaaPoista
  72. Valitsen lahjakortin :) saija.tapio(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  73. Kahdella mukana ja valintani olisi numero 2.
    o.korpi@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Vaihtoehto 2 tai lahjakortti ois kiva. Blogia on ollut kiva seurata.t:paivi.vasalampi@hotmail.com

    VastaaPoista
  75. Kahdella mukana, ja lahjakorttiin varmaan kallistuisin. saanamy@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Onnea viisivuotiaalle blogille! Miulla ei ole mitään kehitysehdotuksia, blogi on hyvä ja kaunis just tällaisenaan.

    Kahdella arvalla mukana arvonnassa, ja valitsisin vaihtoehdon 3 :)

    VastaaPoista
  77. Tutustuin Virpin tauluihin Toimintojen talolla Seinäjoella, kun hänen upeita taulujaan oli siellä esillä. Kerta kaikkiaan mahtavia ja puhuttelevia tauluja! Osallistun yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  78. Ihana blogi ja koti! :)
    Kahdella arvalla mukana, vaihtoehto 3.

    VastaaPoista
  79. Osallistunpa yhdellä arvalla arvontaan. Taulu nro 1 olisi ainakin mieluinen! Mukava kyllä muutenkin saada tämänkin blogin kautta juuri tällaisia sisustusvinkkejä. hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  80. Yhdellä arvalla mukana tauluarvonnassa! Jos arpaonni sattuisi suosimaan, toivoisin tuota ensimmäistä koivutaulua kotiimme. timmarjo(at)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  81. Kaksi arpaa!Vaihtoehto 3. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Mä toivoisin isompia kuvia blogiin, mutta kelpaa tätä näinkin katsella :)

    Kahdella mukaan lahjakortin arvontaan :)

    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Tätä olen itsekin tuskaillut, ja laitoin nyt taas kokeeksi nuo vähän isommalle, mutta omaan silmääni ainakin kuvien laatu kärsii niin paljon, että luultavasti en kestä kauaa ja kohta vaihdan ne taas pienemmiksi :-D

      Poista
  83. Oi, mikä arvonta:) Näitä upeita töitä olen usein ihaillut. Kokeilen onneani, mieluisin vaihtoehto on 3.
    -aatu-

    VastaaPoista
  84. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa 100 euron lahjakorttia.

    Oon seurannut sun blogia uuden talon rakentamisesta lähtien. Hieno koti tuli!

    tiina.ylisirnio(at)gmail.com

    VastaaPoista
  85. Onnea 5-vuotiaalle! Eksyin blogiisi sattumalta. Vaikuttaa kivalta.:-) Jos onnetar suosii, niin valitsisin lahjakortin.

    VastaaPoista
  86. Aika uusi blogisi lukija olen, yhdellä arvalla siis mukana! Teidän koti näyttää aivan ihanalta!:) talokuumetta itellä ilmassa ja ihaillen kattelen kaikkia uusia hienoja koteja... -Lottta (lotta-m91@hotmail.com)

    VastaaPoista
  87. Kaikki vaihtoehdot on ihania! Valitsisin silti nro 3 jos voisin valita. :) blogissasi on parasta se, että siitä näkyy persoonasi eikä se ole ns. "tusinablogi". aldrig@luukku.com

    VastaaPoista
  88. taulu 3. olisi ihana. Mukaan yhdellä arvalla. Löysin blogisi samaan aikoihin, kun aloitin oman raksablogin kirjoittamisen noin vuosi sitten. Kivoja ideoita ja tarinoita:) makelahh@gmail.com. Kotijossaviihdytaan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  89. Yhdellä arvalla mukana, lahjakortin valitsisin.

    Onnittelut viisivuotisesta blogiurasta!

    VastaaPoista
  90. Yhdellä arvalla mukana. Kaikki olivat ihania, joten oli vaikea valita, mutta lopulta päädyin nro 3.
    mariah-79(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  91. Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Vaihtoehto 2 on suosikkini, vaikka mikä tahansa näistä kyllä miellyttää. Kiva blogi sinulla, seuraan aktiivisesti!

    VastaaPoista
  92. Valitsisin lahjakortin. Yhdellä arvalla mukana. :) laura.hintsala@hotmail.com

    VastaaPoista
  93. Onnea 5-vuotiaalle ja iloisia tulevia vuosia :) Vaan voi ei, nyt on aivan pakko osallistua arvontaan, vaikka yleensä en osaa!! TAR-VIT-SEN tuon taulu kakkosen, oih ja voih!!!!! Terkuin, Liisu, melkein alkumetreiltä blogisi mukana kulkenut virtuaaliprofiiliton (käyn blogissasi monta kertaa viikossa, joten lähetän mieluusti s-postia sinulle päin, jos sattuu onni potkimaan)

    VastaaPoista
  94. Kahdella mukaan ja tuon 1. on paras :)

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  95. Paljon onnea viisivuotiaalle! Mukana yhdellä arvalla. Valitsen voiton osuessa kohdalleni vaihtoehdon 3. myytillinen (a) gmail.com

    VastaaPoista
  96. Onnea 5-vuotiaalle! Mukaan arvontaan, vaihtoehto 1 on ihana!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  97. Ihana blogi sinulla. Yhdellä mukana ja lahjakortti mieluisin. -Pöperö-Maija-

    VastaaPoista
  98. Onnea blogille! Melko vasta löysin tänne, mutta mukava on ollut lueskella ja katsella kauniita kuvia! Yhdellä arvalla mukana, lahjakorttia kovasti toivoisin... :) hopeajanis@gmail.com

    VastaaPoista
  99. Olenkin usein ihaillut keltaisen keinutuolin tauluja! Ehkäpä teettäisin taulun.
    Lillani, Oulu

    VastaaPoista
  100. Oi joi! Lahjakorttia toivon!
    marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista
  101. Moikka! Olemme juuri sisustamassa makkariamme uuteen uskoon, ja taulu numero 2 sopisi uuteen sisustukseen kuin nenä päähän! Kahdella arvalla mukana :-)

    VastaaPoista
  102. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Jos onni suo, niin vaihtoehto 1 sopisi meille parhaiten.
    jaanalipsanen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  103. Kahdella arvalla mukana. Valitsisin vaihtoehdon nro 3. Jatka samaan malliin ♥

    mari.p.partanen@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Yhdellä arvalla mukana. Ensi kertaa eksyin blogiisi eikä näin äkkiseltään mikään parannusta kaipaava pompannut silmiini. Arpaonnen suosiessa valitsisin vaihtoehdon kolme. Aitoa taidetta ei meidän kotona vielä olekaan, olisi mahtava saada teettää juuri meidän kotiin sopiva maalaus. :)
    joanna.hautamaki@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Kahdella arvalla mukana! Sinulla on hyvä tyyli, en osaa kaivata mitään ihmeellistä uutta. Lahjakorttia toivoisin hienolle Virpin taululle tulevan kodin seinälle. :)

    VastaaPoista
  106. Ehdinkuin ehdinkin! Yhdellä arvalla mennään ja lahjakortti kiiltelee silmissä! Jospa kerrankin onni potkaisisi!

    VastaaPoista
  107. Onnea! Viisi vuotta on kyllä alati elävässä blogimaailmassa hieno saavutus.
    Koivu on visuaalisesti ja ihan luonnossakin suosikkini myös. Tulen arvontaan mukaan yhdellä mahdollisuudella ensimmäistä vaihtoehtoa tavoitellen. Makkariin varmaan päätyisi.
    vuosikerta (at) live (piste) com

    VastaaPoista
  108. Huippu arvonta! :) Valkkaisin lahjakortin, kaksi arpaa.

    5 vuotta on hurja saavutus! Onneksi klikkasit aikoinaan itsesi lukijakseni blogiin, sitä kautta löysin tänne ja jäin lukijaksesi heti. Tykkään tyylistäsi yhdistellä uuteen kotiin vanhoja kalusteita. Uuden ja vanhan tyyli miellyttää mua ja siksi seurailenkin samanhenkisiä blogeja:)

    VastaaPoista
  109. Yhdellä arvalla mukana! :) Ihana blogi, kaikki sisustusjutut ovat niin kivoja, blogiin päädyin googlettelemasas talonrakennusblogeja, eli raksablogin puolelta.. Numero yksi olisi ehdottomasti valitan palkinnoksi!

    Sähköposti: vaisanen.laura@gmail.com

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!