Maalis!


Tiedän, että osaatte lukea kalenteria, ja tiedätte että maaliskuu on alkanut. En voi silti itselleni mitään, nyt oli aivan pakko tulla hehkuttamaan maaliskuuta tännekin koska olen siitä niin iloinen. Nyt on maaliskuu! Jabadabaduu! Maaliskuu on kevätkuukausi, eikö olekin? Talvi on lähes selätetty. Huh. Meillä se on ollut myös vauvakuukausi, se tietää muutamia syntymäpäiviä lähiaikoina :-)

Tänään on nautittu maaliskuun ensimmäisestä, ihanasta auringosta, mukavasta juttuseurasta, siivotusta kodista ja kukkakaupasta löytyneistä magnolian oksista (2e/kpl!). Vaikka lunta on vielä ihan reilusti, on ilmassa silti sellainen lupaava kevään tuoksu. Ehkä paras tuoksu ikinä. 

"Minä oikein tunnen, miten talvi valuu yltäni, Ronja sanoi. -Pian olen niin kevyt että voin lentää" (Astrid Lindgren, Ronja Ryövärintytär).

Nyt menen kuitenkin ehkä huutamaan keväthuutoni, muuten halkean :-D Ihanaa kevättä kaikille!

4 kommenttia

 1. Täällä myös ollaan ihan haltioissaan tästä maaliskuusta ja kevään saapumisesta. Tuntuu että joka päivä kevät tulee vain lähemmäs. Nautitaan auringosta ja valosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nautitaan! Minua ei lumi ja talviset maisemat harmita ollenkaan, mutta on mukava tietää että kevät on jo kuitenkin lähellä. Toisaalta jos kuukauden päästäkin on yhtä lumista, alkaa jo hermostuttamaan että eikö se tulekaan ikinä :-D

   Poista
 2. Maaliskuu todellakin on kevätkuukausi! Sanon minä, joka alan viettää kevättä heti uuden vuoden jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Nuo lapsetkin jotka on syntyneet maaliskuussa, on olleet kevätvauvoja, niin pakostikin se on nyt sitten kevät <3

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!