LintsariMies lähti viemään pikkupoikia liikuntaharrastukseen, ja otti pienemmätkin mukaan. Mun pitäisi siis käyttää tämä edessä oleva tunti supertehokkaasti ja piirtää opiskeluihin liittyvää keittiösuunnitelmaa rutkasti eteenpäin. Pyykki- ja tiskivuoretkin odottavat taltuttajaansa, ja olishan noita muitakin hommia. Mut tsadaa! Minäpä jämähdinkin tähän koneelle (käyn ihan nopsaan vaan kurkkaamassa...) ja lintsaan siitä mitä pitäisi tehdä. Kapinoin. Järkevyyden ja tehokkuuden sijaan laitankin teille nähtäväksi nämä pari kuvaa jotka nappasin eilen. Mietin siinä kuvatessani, että olenkohan koskaan kuvannut keittiötä noin päin? En ehkä. No, nyt kuvat on täällä, ja minulla on vielä puoli tuntia aikaa. Jokohan kaivaisin kynät ja viivottimet esille? :-D Tai sitten otan kupin kahvia, ja piirrän yöllä?

Välillä on pakko saada olla vaan jouten. Edes hetken <3

12 kommenttia

 1. Kuulostaa tutulta. Itsekin tässä jymähdin koneelle vaikka mitä puuhaa olisi. Loppuviikon kooma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva kuulla että en ole ainoa :-D Ihmettelin taannoin kun en kertakaikkiaan ehdi tehdä oikein mitään rästiin jääneitä juttuja, niin sitten vasta tajusin katsoa kalenteriin, ja mulla onkin tässä meneillään kahdeksan viikon putki jolloin viikonloputkin on ahdettu täyteen ohjelmaa. Kun yleensä viikonloppuina saa vähän tehtyä niitä odottavia asioita. Nyt ei siis ole ehtinyt eikä ehdi jatkossakaan moneen viikkoon, niin ihmekös kun alkaa vähän hyytyä :-D

   Poista
 2. Hieno keittiö teillä. Välillä on ihan hyvä lintsata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Useimmiten tulee otettua kuvia vain toisin päin, eli niin että maisemat näkyy ulos :-) Ja joo, lintsaus jäi kyllä lyhyeksi, kaivoin sittenkin ne kynät kiltisti esille koska on niin harvoin mahdollisuus piirtää. Mutta jotenkin vetämätön on olo nyt.

   Poista
 3. Kannattaa kuunnella omaa fiilistä. Levon ja jouteolon kautta se inspis ja luovuuskin usein iskevät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa olla. Kun tarpeeksi väsähtää niin ei saa mitään aikaiseksikaan! Pitää koettaa järjestää vähän enemmän luovaa joutilaisuutta tähän arkeen :-)

   Poista
 4. Justiinsa kuten edellinen sanoi - inspis syntyy ja vahvistuu joutenolosta, joten ihan luvalla voit lintsailla ;).

  Kauniilta näyttää keittiö myös tästä kulmasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan selkeästi sellainen vapaamuotoinen ajankäyttö on nyt mitä kaipaan. Että olisi ihan vaan aikaa, ja saisin siinä hetkessä päättää mitä sillä ajallani teen. Luovuus syntyy joutilaisuudessa, sen kyllä jo tiedänkin. Valitettavasti sitä joutilaisuutta ei vain nyt ole ollut tarjolla, kun viikolla ei kertakaikkiaan ehdi (paitsi nämä ohjelmoidut tunnin jumppareissut joka on aika lyhyt aika suorittaa opinnot ym) ja viikonloput on ihan koko kevään täynnä ohjelmaa. Mutta kaipa tämä tästä joskus taas hellittää, ja toivonmukaan saan opinnotkin jotenkin räpisteltyä läpi :-)

   Poista
 5. Ihanan tunnollinen lintsari sitten kuitenkin :) Mutta hyvä että nipistit hetken ihan itsellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolituntisen nappasin tosiaan itselleni, ihan hyvä sekin :-)

   Poista
 6. Aina tarvittaessa voi vähän lintsata. Joskus jopa pakko että saa asioita eteenpäin, siis niitä toisenlaisia asioita :D Kivaa viikkoa Lyde :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joskus on vaan otettava se pieni lepohetki, vaikka ainahan se on jostain muusta pois :-)
   Kiitos samoin sinne, kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!