Vihertyviä varpusia

Kevättä on aina kiva jouduttaa tuomalla sisään oksia. Harva asia on niin kauniin värinen, kuin tuoreet pikkuiset lehdet! Tällä kertaa en ottanutkaan koivun oksia, vaan mustikan varpuja. Niidenkin lehdet on todella kauniit ja raikkaan väriset. Ei mene varmasti kauan, kun saamme ihailla samaa heleää vihreää ikkunoistakin, kevät on tullut niin vauhdilla kun alkuun pääsi. Viime keväänä jo huokailimme täällä tuon takametsikön vihertymistä, mutta silloin talo oli vielä raksana. Nyt on käsillä ensimmäinen kevät kun oikeasti asumme täällä :-)

Kuvissa näkyy muuten taannoin Mansen blogikirppikselle tekemiäni vanerisia pannunalusia, ja niitä on yhä jäljellä. Jos haluat tilata omasi hintaan 20e sisältäen postituksen, laitahan meiliä tulemaan osoitteeseen talostakoti@gmail.com. Useamman kappaleen tilauksissa katsotaan postikulut erikseen :-)


13 kommenttia

 1. Tuo ensimmäinen kuva on ihan täydellisen kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Aika harjoitteluvaiheessa olen edelleen uuden kameran kanssa, ja paljon on vielä opittavaa mitä vanhalla osasi tehdä vaikka silmät ummessa. Kyllä me varmasti vielä totutaan toisiimme :-)

   Poista
 2. Meilläkin otettiin pääsiäiseksi mustikan varpuja tulppaanien sekaan ja nehän rupesivat iloisen valkoisesti kukkimaan, voi miten kauniita ovatkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikan varvut on tosi kivoja ja sopivan kokoisia moneen käyttöön. Lisäksi ne on syksyllä upean värisiä ruskassaan, olen silloinkin poiminut niitä maljakkoon :-)

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja teillä on kyllä kaunis keittiö! Tuo on totta, juuri puhjenneet lehdet on todella kauniin värisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keittiö on kyllä toiminnoiltaan mieluinen, talo on tavallaan suunniteltu sen ympärille :-) Itse toteutuksessa ja asennuksessa olisi paikoitellen vähän parantamisen varaa, mutta ainakin se on tilava ja valoisa niinkuin halusinkin!

   Poista
 4. Less is more :) Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä ei oikeasti ole kyllä ihan näin karsittua kuin kuvista voisi ajatella, mutta mukavahan se on saada joskus joku kohta raivattua esiin :-D

   Poista
 5. Teillä on ihana seurata kevään etenemistä ihan ikkunasta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, vuodenajat näkyy kyllä sisään ihan suodattamattomina :-)

   Poista
 6. Ihana koti ja kevättunnelma:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Näiden kuvien jälkeen mustikat alkoivat vielä kukkia :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!