Ja lisää vihreää kiitos


Koetin viikonloppuna Tampereen kirpparireissulla pitää kiinni siitä, että en osta mitään. Pelkona oli että paluukuorma on yhtä iso kuin sinne mennessä. Sain aika hyvin pidettyäkin tästä kiinni, itse kirpparilta ei tullut ostettua kuin yksi käsilaukku eurolla! Vähän isompi repsahdus kävi jo menomatkalla kun pysähdyimme Tampereen Ikeaan syömään lihapullalounaan (perus!) :-D Siellä oli uutta mallistoa myynnissä, ja tuo puuhelmin koristeltu amppeli vain huusi mun nimeä. Saman sarjan iso ripustettava tarjotinkin huusi, mutta sille sain vielä pistettyä vähän kampoihin ja se sai jäädä kauppaan odottamaan.


Amppeli pääsi eteiseen tuomaan keväistä vihreyttä ja tunnelmaa :-) Eteisessä on aiemminkin ollut viherkasvi, mutta lattialla oleva ruukku vei jotenkin mielestäni liikaa tilaa kengiltä, ja peitti ikkunaa ehkä turhan paljon. Nyt on avaramman tuntuista ja valoisampaakin. Pieni muutos, mutta tykkään! Seinälle koivutaulun yläpuolelle on tulossa vielä joku toinen kasvi amppeliin, Kekkilän viherseinä on jo hankittuna mutta ruuvailuun ei ole ollut vielä aikaa. Eikä siihen ole vielä kukkaakaan, haluaisin kovasti saada siihen kultaköynnöksen, mutta ensin pitäisi keksiä joku joka antaisi pistokkaan omastaan. Ne kukkakauppojen kun on useimmiten kasvatettu siihen tukipölkkyyn menemään ylöspäin.


Pihan vihreyttä odotellessa on siis tyydyttävä vielä näihin ruukkuvihreisiin, ja onneksi viikonloppuna on tarjolla oikein aimo annos viherterapiaa Kevätmessuilla! :-) 

10 kommenttia

 1. Vitsit miten kiva amppeli! Pitääkin pistäytyä Ikeassa, sillä olen etsinyt juuri tuollaista kotiimme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin! Ja tosiaan samaa sarjaa oli myös sellainen johon tuli iso musta tarjotin, ja se roikkui amppelissa jossa oli puupalloja. Ihana oli sekin :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minustakin oli aika kiva löytö! Ja yllättäen tuollainen ylöspäin kasvava kasvikin sopii tosi hyvin, vaikka jotenkin alkuun ajattelin että se vaatisi enemmän roikkuvan kasvin :-)

   Poista
 3. On se vihreä vaan niin kiva :) Tosi kauniilta näyttää amppeli ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja ihaninta on, että kohta sitä vihreää on taas ulkona ihan kaikkialla! <3 Kiitos, amppeli tosiaan sopii minustakin tuohon eteiseen :-)

   Poista
 4. Sievä amppeli kerrassaan :) Mäkin tarvitsisin muutaman kultaköynnöksen vihreämmille maille lähteneiden hernevillakkojen paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinun villakot sitten kuitenkin luovutti? :-D Ne oli kyllä kauniissa amppeleissa, eli kannattaa varmasti hankkia jotakin tilalle! Minä onneksi sainkin jo postauksen julkaisun jälkeen kummitädiltäni viestiä, että häneltä liikenee kultaköynnöstä minullekin :-) Toivottavasti sinullekin löytyy pistokkaat!

   Poista
 5. Kiva amppeli ja sopii hyvin tuohon paikkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! En ollut edes ajatellut tuohon amppelia, mutta kun näin tuon siellä kaupassa niin mukaan se oli otettava :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!