Maanantaiko taas


Tervehdys uuteen viikkoon!
Se olis taas maanantai, eli Suomen kaunein koti häämöttää jo illassa. Ai että kun tykkäänkin tuosta sarjasta, kiva nähdä niin erilaisilla tyyleillä sisustettuja koteja, kaikki omalla tavallaan tosi kauniita. 

Pahoittelut jos teksti pomppii miten sattuu. Koetan tässä flunssan kourissa kärvistellessäni samalla testailla, saanko tehtyä postauksen pädillä täältä sohvan pohjalta käsin. Ei sitä osaa vain olla, vaikka nyt tälläinen  puolen tunnin makoilumahdollisuus tarjoutuikin :-D Kuvituksena viimeaikaisia instagramkuvia, olkaapa hyvät :-)

Toivottavasti aikaa jäisi pian taas hieman enemmän blogillekin. Mukavaa viikkoa kaikille!


6 kommenttia

 1. Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne! Nyt koetan ihan tosissaan karistaa tämän sitkeän lenssun, että pääsisin taas normaaliin arkirytmiin kiinni. Huusholli alkaa olla aika eläimellisessä kunnossa :-D

   Poista
 2. Parane pian! Ainakin täällä on ollut todella sitkeä flunssa. Viikon sairastelun jälkeen menin pariksi päiväksi töihin, sillä seurauksella, että toinenkin viikko kului kotona... Kannattaa levätä kerralla kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon <3 Varmaan se on osa ongelmaa kun ei ole oikein mahdollisuutta levätä. Kotiäidit kun ei saa sairauslomaa :-D Noh, tänään oli ensimmäinen päivä kun olo oli jo hieman parempi kuin aiempina päiviä, ehkä tämä siis vielä tästä?

   Poista
 3. No jo oli aikakin meikäläisen kommentoida ihanaan blogiisi :) Teillä on aivan mielettömän kaunis talo! Kivaa viikkoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun kommentoit! Ja kiitos paljon, samaa sinne :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!