Heinäkuun lopulla

Auringonkukat, keittiön pöytä

Keittiö, ruokailuryhmä, vitran tuolit, dsw, ruokailutila

Kaunis merimaisema

Syyshortensia, puutarha, piha

Suomen kesä, tuo lyhyt ja vähäluminen luonnonilmiö alkaa olla kääntymässä ehtoopuolelleen. Ainakin puutarhani kasvisto väittää niin. Syyshortensia kukkii jo! Pihalla ja varastossa on koetettu nakertaa paikkoja valmiiksi, mutta edistys on niin minimaalista ettei siitä irtoa juurikaan kuvamateriaalia. Ulkorakennuksen maalauksestakin olisi tekeillä postaus raksablogin puolelle, pitäisi vielä vaan saada maalaus valmiiksi, kuvata mökki, ja kirjoittaa postaus. No, ei onneksi puutu enää paljoa! :-D

Tänä viikonloppuna meillä on viimeiset perheen yhteiset vapaat pitkiin aikoihin. Työssäni alkaa ensi viikolla rullaamaan vuorotyön työajat, ja tämä tarkoittaa myös pitkiä iltoja ja viikonlopputöitä. Pienimmillä alkaa maanantaina päiväkoti, ensimmäistä kertaa ikinä. Äitiä jännittää varmasti paljon enemmän kuin lapsia :-) Koululaisillakin on jo reppuja hankittuna, ja odotus alkaa tiivistymään syksyä kohti.

Tänään piipahdettiin retkellä lähisaaristossa. Lossikyyti ja hienot hiekkarannat ovat aina takuuvarmoja viihdykkeitä! Matkalla nähtiin myös iso peura ihan tien vieressä seisomassa, upea ilmestys! Voisin hyvin kuvitella meille eläkepäivillä mökkiä tuolta jostakin saaren nokasta. Eläkepäiviin on kyllä vielä aikaa, jospa nyt saisi tämän työuran ensin kunnolla taas käyntiin... :-D 

Ihanaa ja rentouttavaa lauantai-iltaa!


4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia! Tsemppiä alkavaan viikkoon ja tulevaan, kaikki menee varmasti hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Uskon, että menee hyvin, tuo vuorotyö vain ottaa taas aikansa että tottuu, samoin päiväkotielämä pienillä :-)

   Poista
 2. Ihanat auringonkukat.
  Toivottavasti sun työt on alkaneet hyvin ja uusi arki lähtee kivasti rullaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu <3 Kyllä tämä tästä, toistaiseksi mies on tosiaan lomaillut ja lapset olleet vielä kotona, mutta huomisesta alkaa päiväkotiura. Vähän jännää kyllä!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!