Nimpparit ja muuta mukavaa
Tänään oli tehokas ja kiva päivä. Hassua, että minulle taitaa olla kaikkein rentouttavinta kun pääsee tekemään keskeneräisiä asioita vähän valmiimmiksi. Päivällä mies käytti pieniä puistossa, ja itselläni olisi ollut hetki aikaa ottaa ihan vaan rennosti (!), mutta ei sitä osaa olla. Nikkaroin sillävälin jo aiemmin aloittamaani ristikkoa yhdelle köynnökselle, ja kun muu perhe palasi, saimme sen miehen kanssa yhdessä valmiiksi, ja seinällekin. Nyt pääsee siis taas istuttamaan :-) Lisäksi melkein valmiiksi tuli terassin rampin reunus, jota olen mulkoillut koko tämän täällä asumamme vuoden pahalla silmällä. Ja kas, nyt sekin on paljon siistimpi! Rampin sivu oli siis jätetty kokonaan auki niin että sen rakenteet näkyi alta. Taas yksi näitä aivopieruja joita ihmettelen talofirman jäljiltä... Ehkä se oli heidän mielestä ihan hyvä ja kivan näköinen niin? :-D 

Pikkuneidillä oli nimipäivät, ja sen kunniaksi piti toki syödä paljon mansikoita ja jätskiä. Toki kesällä pitää aina syödä paljon mansikoita ja jätskiä, mutta nimpparina vähän enemmän :-)  Hain tytölle kukkakaupasta pionin, koska hänen ristiäiskimpussaankin oli aikoinaan pinkki pioni. Pionit ovat luultavasti maailman kauneimpia kukkia, harmi että puutarhastamme niitä kuoli viime talvena kaksi, ja loput jotka on hengissä, eivät vielä kukkineet. Ehkä ensi kesänä kuitenkin jo? 

Suloista lauantai-iltaa kaikille, minä hipsinkin tästä kohti saunan löylyjä :-)


6 kommenttia

 1. Mä niin tiedän ton tunteen, kun saa keskeneräisen jutun valmiiksi! Ihan parasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja vaikkei saisi edes valmiiksi, mutta eteenpäin, niin sekin tuottaa jo suurta tyydytystä! Tuntuu että keskeneräiset asiat tuijottaa, ja sitten kun joku asia on tuijottanut vaikka jo vuoden, niin alkaa hermo kiristymään. Tiedän ettei pitäisi, mutta huomaan stressaavani tekemättömiä hommia.

   Poista
 2. Meilläkin meneillään "jospa ensin vanhat keskeneräiset valmiiksi ennen uusien aloittamista". Mikä siinä on niin vaikeeta, hmm.
  Sullahan ihan ryöppyää tossa kasvualtaassa vihreää, mitä sitten lieneekään, vau.
  Söpö pikkulikka kihartuvine kutreineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin on vähän taipumusta että on sata rautaa tulessa, siis paljon keskeneräisiä juttuja :-D
   Betonialtaissa kasvaa jos jonkilaista, tuo ryöppyävä on osoittaunut jopa vähän ongelmaksi kun on niin järjettömän kova leviämään :-D Minä oon kitkenyt sitä poiskin, ja ei tarvi kuin pieni juuri jäädä jonnekin, niin kohta siinä on samanlainen ryöppy taas! Mutta siis jos jossakin tarvii saada nopeasti maata peittoon tms, tuo voisi olla hyvä. Se on siis nimeltään maahumala.
   Pikkulikka kiittää, kutrit on kieltämättä suloiset :-)

   Poista
 3. kesään kuuluu ehdottomasti mansikat ja jäätelö, muutaman mansikan olen jo maistanut tänäkesänä ja on ihanan mehukkaita :) oispa joskus oma piha, toivottavasti jo ensivuonna niin voisi laittaa mansikoita kasvamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kesä, mansikat ja jätski kuuluu kyllä yhteen! Meillä on muutama mansikkapuska, mutta sieltä on kadonnut lasten toimesta hetkessä kaikki mikä on vähänkään punertanut :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!