Porvoo-juliste

pinnakaide, portaikko, liinavaatekaappi


Hei, se onkin taas jo perjantai! Aika menee nopsasti kun on mukavaa, vai miten se nyt oli? Piipahdin viikolla viettämässä ystävänpäivän iltaa muutaman porvoolaisen blogiystävän kanssa. Kokoontumispaikkanamme oli uusi paikallinen sisustusliike, Finform, joka olikin tosi mukava uusi tuttavuus. Toki Porvoossa on sisustusliikkeitä muutama ennestään, mutta tilausta tämän tyyliselle, selkeästi modernimmalle ja skandinaaviselle valikoimalle on ollut. Hyllyssä oli monia tuttuja merkkejä, ja myös uusia ennestään tuntemattomampia. Varsinkin noista House of Rymin astioista olin tosi innoissani. Näitä olen koettanut metsästää joskus Tukholman reissullakin, mutta silloin ei laiva odottanut ja liike jäi käymättä. Ja nyt kippoja saa siis täältä kotikaupungista! Liikkeen valikoimissa on sisustustuotteiden ja julisteiden lisäksi myös hieman viherkasveja ja leikkokukkia, ihan täydellinen yhdistelmä siis, ainakin jos minulta kysytään :-D


finform Porvoo


Kotiin tuomisina liikkeeltä tuli uusi Porvoo-juliste, josta tykkään kyllä tosi paljon! Julisteesta kerrotaan Finformin fb-sivuilla seuraavaa: 

”Porvoosta on tullut minulle rakas kotikaupunki ja täältä löysimme unelmiemme kodin. Pyysin Susanna Hoikkalaa suunnittelemaan julisteen joka sopisi kotiimme sekä liikkeeni valikoimaan. Susannan luoma Porvoo juliste on herkkä ja graafinen, sekä sykähdyttävän kaunis – niin kuin Porvookin.” Jutta / FINFORM


portaat, juliste, liinavaatekaappi, sisustus, talostakoti

Juliste löysi paikkansa liinavaatekaapin päältä jossa se nyt nojailee rennosti seinään. Jos jokin parempi paikka ja (laadukkaammat kehykset noiden äkkiä toiselta julisteelta napatun tilalle) löytyy. saatanpa naulata tuolle koukunkin seinään. Toistaiseksi se kuitenkin saa olla tuossa.

talostakoti, liinavaatekaappi, porvoo-juliste

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

6 kommenttia

 1. Oi, onpa kiva juliste! Tuollainen olisi kiva omastakin kotikaupungista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin se on tosi kiva ja jotenkin sympaattinen, ihan tosiaan niinkuin Porvookin :-)

   Poista
 2. Onpa kaunis juliste! Ja ihanaa, että uusia sisustusliikkeitä perustetaan :) Tänne meillekin kaipaisin modernia sisustusliikettä maalaisromanttista tyyliä myyvien rinnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Jostain syystä maalaisromanttista tyyliä olevia sisustusliikkeitä löytyy usein todella paljon, mutta näitä modernimpia ei niinkään. Taitaa mukailla väestön makua kuitenkin liikkeiden valikoima? Pitää muistaa nyt tukea paikallista yrittäjää ostoksissa, että liike menestyisi!

   Poista
 3. Kivan näköinen karttajuliste! Erilainen kuin muut, seesteisempi ja utuisempi. Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa on tosiaan hieman vesivärimaalauksen tunnelma, ja on kivasti pehmeämpi kuin karttajulisteet yleensä. Vähän samaan tapaan kuin Porvoo on kaupunkinakin sellainen pikkuisen pehmoisempi ja satukirjamaisempi kuin monet muut :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!