Synttärikauden avaus


Lauantai meni iloisissa merkeissä, kun saimme synttärivieraita ja toki myös kakkua. Tyttöteini on perheen synttärisankareista aina vuoden ensimmäinen, ja nyt juhlistettiin jo 17-vuotiasta tytärtä. Niin se aika rientää, voi sentään! Vuoden päästä hän on täysi-ikäinen <3 Vanhemmat ja viisaammat on joskus kauan sitten kertoneet, että aika kuluu kiihtyvällä nopeudella, ja nyt se todella tuntuu siltä. Apua! Onko tässä kelkassa jarrua?! Vaan toisaalta on ilo seurata nuorten aikuistumista, ja on kunnia saada kulkea siinä rinnalla. Elämä kulkee eteenpäin ja niin sen kuuluu ollakin.

keittiö, maisema, vitran tuolit

Blogissa on ollut hieman hiljaisempaa osittain ajan ja osittain kuvien puutteen vuoksi. Nytkin oli ihan vakaa aikomus ottaa kuvia kun on siivottu kotikin, vaan kävikin se klassinen, eli kamerasta loppui heti alkuunsa akku. Vaan eipä siinä mitään, tuli keskityttyä kakun popsimiseen kuvauksen sijaan! Hyvää oli, ja jäi runsaasti huomisellekin. Synttäripäivinä on aina ihan ähkyssä makeasta, mutta seuraavana päivänä kakku maistuukin taas jo tosi hyvälle :-D


Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Muistuttelen vielä, että kahden upean kirjan arvontaan voi osallistua vielä huomiseen sunnuntai-iltaan asti. Sinne vaan osallistumaan, hopi hopi :-)


Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!