logo

Laskiainen ja ehtoisan emännän pullat


laskiaispullaa



Laskiasitiistaita ystävät! Kevättalvi on pullan ja herkkujen ystävälle kivaa aikaa. Jahka on Runebergit nieleskelty niin jo saakin aloittaa laskiaispullakauden. Meillä mentiin tänäkin vuonna pullien kanssa pettämättömällä luottoreseptilläni. Täydelliset laskiaispullat löytyy nimittäin lähikaupasta, ja siellä tarkemmin pakastekaapista. Nämä ne ei koskaan jää nousematta, lässähdä, ole sitkeitä eikä mitään muutakaan ikävää. Onnistuu aina! Koska käyn pääasiassa vihreän bonuskortin kaupassa, tiedän vain että siellä nämä kulkee nimellä Kotipulla. Plussakaupoissa on varmaankin joku ihan vastaava tuote? Uunissa 8 minuuttia, ja valmista tuli. Lapset saivat annostella hilloa ja kermavaahtoa, ja äitee senkun istahti kahville ja nautiskeli. Tässä kohdassa riman alitus on ihan sallittua, koska nämä on varmasti parempia kuin jos itse lähtisin leipomaan :-D


Mitenkäs teillä, leivotteko itse laskiaispullat? Ja se vielä tärkeämpi kysymys, hillolla vai mantelilla? 

4 kommenttia

  1. Hah, samoilla mentiin, luen tämän aamun postaukseni :D paitsi taisi olla pirkkaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin! Tämä on tosiaan hyvä niksi, koska itse en ole mikään kovin ahkera leipuri niin ollaan menty Kotipullilla jo vuosikaudet :-D Niissä on sokeritkin valmiina! :-D

      Poista
  2. Itse en ole vielä koskaan leiponut ja valmiina ostetun pullan täytteenä vain ja ehdottomasti mantelimassa. Sitä voisin syödä lusikalla, on se niin hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä täytehommat on kyllä mielenkiintoisia, kun jakaa niin selkeästi ihmisiä! Jostain olen lukenut, että asuinpaikka vaikuttaisi, mahtaako olla perää kun itse olen idän suunnalta, ja siellä on perinteisesti kai suosittu hilloa jota itsekin kannatan :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!