Vihreän paluu





Säämies sanoi että tänään on kevään lämpimin päivä. Siltä kyllä tuntuukin! Sisällä alkaa taas muistaa että ainiin, oltiiko me hankkimassa sitä ilmalämpöpumpua..? :-D Tervetuloa lämpö ja aurinko, on teitä odotettukin! (pitänee kohta vaihtaa tämä sää-blogiksi, kun näitä jaksan aina ihmetellä :-D)

Pihalla alkaa olla vihreää jo siellä ja täällä, ruohosipulista saisi jo leivänpäällisetkin. En ole vielä kylvänyt mitään muuta kasvimaa-laatikoihin kasvamaan, mutta ehkä senkin aika voisi pian olla. Viime vuonna ainakin retiisit olivat tosi kiitollisia kasvatettavia! Selasin vanhoja postauksia, ja huomasin että olin tehnyt vuosi sitten toukokuussa pihakierroksen. Aika eri näköistä kuin nyt, ihan vihreää jo silloin.

Lämpimän päivän kruunaa iltasella odottava huikea ystävien kanssa kokoontuminen. Tiedossa on hyvää ruokaa, seuraa, saunaa ja paljua. Ah ♥ Saatanpa laitella kuvia Instagramiin ja Snäpistäkin voi jotakin juttua löytyä, tunnukseni siellä on @talostakoti :-)

Ihanaa viikonloppua teillekin!

6 kommenttia

  1. Täälläkin jo vähän nurmikko vihertää ja pionit puskevat uusia versoja.. Vielä kun hieman lämpenisi niin ai että :). Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä puutarhassa niin ihanaa aikaa, kun voi bongailla joka päivä jotain pieniä kevään editymisiä! Ihanaa viikonloppua sinullekin :-)

      Poista
  2. Kiitti kivasta seurasta, ja oli oikein mukava tutustua myös sinuun. Ihania tyyppejä olette kaikki. :)


    - Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myös sulle! Liian harvoin enää tutustuu uusiin ihmisiin, ja olikin tosi kiva tosiaan tutustua :-)

      Poista
  3. Voi viherpeukalo! Se on muuten asia mitä sulta vähän salaa kadehdin. Voisin tulla oppiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukkupa tosiaan! :-D Tule ihmeessä, vaikka ei mulla kyllä mitään salaisuuksia ole, intoa sitäkin enemmän :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!