Asuntomessut 2017, parhaita paloja 1/3

Mikkelin Asuntomessut aukesivat tänään ja jatkuvat aina 13.8 asti. Kävin tutustumassa alueeseen ja osaan kohteista jo torstaina kun alueella oli lehdistöpäivä. Nämä on siitä kivoja päiviä, että tapaa paljon tuttuja kerralla, ja kohteita on helpompi kuvata kuin isommassa väenpaljoudessa. Tuttujen bloggareiden määrästä päätellen lähiaikoina on todella paljon messupostauksia tiedossa, mutta kannanpa omankin korteni kekoon.

Pari sanaa alueesta yleensä. Alue on Saimaan rannalla, ja kivan vehreä. Ilmeisesti liito-oravien takia puustoa ja pieniä metsälämpäreitä oli säästetty reilusti, ja se tuo mukavaa viihtyisyyttä alueelle. Lapsille oli isot leikkipaikat, rannalla uimapaikkaa ym, eli uskon tulevien asukkaiden viihtyvän erinomaisesti kodeissaan! Lisäksi Mikkelin keskustaan oli vain noin kolmen kilometrin matka! Oikein ihmettelimme siinä ääneen, että miten noin lähellä keskustaa olikin tälläinen alue vielä rakentamatta?

Messukohteista mieleen jäi useampikin, mutta muutama ehkä nousi vähän toisten yläpuolelle eniten omaan makuuni sopivina. Ensimmäisenä niistä esiteltäköön kohde numero 10, Honka Ink. Upea musta ulkokuori jyrkän katon kanssa oli jo lupaava, mutta sisäpuoli ylitti silti odotukset! Tässä kohteessa näen jotain samaa kuin viime vuoden suosikeissani Kotolassa ja Honka Markissa. Sisustussuunnittelusta vastasi Jonna Kivilahti, ja kohteen näytteilleasettajana toimi Honkarakenne Oyj. Hienoa työtä, onnea molemmille, sekä kodin tuleville asukkaille! 

Honka Ink, Asuntomessut 2017

Asuntomessut 2017, kohde 10, Honka Ink.


Onko teistä moni menossa Mikkeliin asuntomessuille? Onko teillä jo etukäteen suosikkeja, joita haluatte ehdottomasti nähdä? Minulla jäi monta kohdetta näkemättä, aika ei vain riittänyt kun jäi helposti suustaan kiinni tuttujen kanssa. Lisäksi teimme reissun aika pitkästä matkasta päiväseltään, eli aloitimme kierroksemme vasta aika myöhään aamupäivästä, kun iltavuoron jälkeen ei pystynyt aivan yön hämärissä lähteä ajamaan. Jos vain joku rako löytyy, niin mielelläni kävisin vielä uudelleenkin, usein toisella kerralla huomaa paljon ihan eri juttuja kuin ensimmäisellä kierroksella :-)

Kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!