Asuntomessut 2017, parhaita paloja 2/3

Jatketaan Mikkelin Asuntomessujen kuvareportaasia toisella osalla. Tähän kasasin erilaisia kuvakulmia, joissa jokin on aina miellyttänyt silmääni. Kaikista kuvista en osaa itsekään sanoa mikä on juuri se yksityiskohta tai asia joka on pyytänyt tulla kuvatuksi, mutta jotakin kotoisaa ja viehättävää näissä kaikissa on. Ensimmäinen messupostaukseni on luettavissa tämän linkin takaa.

Kohde 11, Kontio Toive. Sisustussuunnittelu: Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki. Näytteilleasettaja Kontiotuote Oy.

Tässä kohteessa ihastutti sisustuksen pehmeys ja vaaleus nyt kun tummat sisustukset jylläävät "muodissa". Erityismaininta upeista terassikalusteista, jotka olivat Ava-Room:in.Kohde 5, Wawe. Sisustussuunnittelu: Suunnittelutoimisto Pulma/ Maija Puhakainen. Näytteilleasettaja Honkatalot.

Tässä talossa ulkomuoto ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Viime vuosina asuntomessuilla on mielestäni menty arkkitehtuurissa aika arkisella ja talopakettimaisella linjalla, mutta nyt oli löytynyt rohkeutta ajatella ja kokeilla jotain ihan uutta. Arvostan! Sisustus oli kaunis ja panoraamamainen järvimaisema hengästyttävän hieno. Kalustus jätti ehkä kuitenkin vähän kylmäksi julkisivun wau-efektin jälkeen. Upea talo silti kaikin puolin!Kohde 15, Fiskarhedenvillan Ajaton. Sisustussuunnittelu: Adalmiinan Helmi/ Annamaria Yöntilä. Näytteilleasettaja Fiskarhedenvillan.

Kohteesta ei tullut otettua montaakaan kuvaa, mutta sisustus oli todella kodikas. Tykkäsin varsinkin tammikalusteista ja vitriineistä.
Kohde 23, Talo Vahvaselkä. Sisustussuunnittelu: Vepsäläinen Oy/ Johanna Koistinen. Näytteilleasettaja SUNHOUSE talot Oy.

Järvimaisema sai haukkomaan henkeä, ja sisustuksessa oli jätetty sille mukavasti tilaa. Erityisesti pidin ruokailuryhmästä ja sen ylle ripustetuista valaisimista (Normann Copenhagenin Bell Lamp). Samoin keittiössä oli kivasti hyödynnetty huonekorkeutta ja laitettu kaappeja moneen riviin päällekkäin.

Joko moni teistä lukijoistakin on ehtinyt käymään messuilla? Mitkä kohteet jäivät parhaiten mieleen? Minun tekisi kovasti mieli käydä messuilla vielä uudelleen, niin monta kohdetta jäi vielä ihan kokonaan käymättä ajan puutteen vuoksi.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!