Pikatuunauksella lyhdystä maljakoksi

maljakko

Ehdin nykyään enää todella harvoin kirppareille, mutta taannoin kävi tuuri ja ehdin pienen pyörähdyksen tehdä. Ostin parillakymmenellä sentillä jouluisen tuikkulyhdyn, jossa sisällä oli sydämen muotoisin reijin varustettu metallirengas varjoja luomaan, ja pintana lasipallo. Pinta oli naarmuuntunut, ja muutenkin esine ei itsessään ollut enää kovinkaan viehättävä. Syy miksi sen kuitenkin ostin, oli muoto. Kassaa kohti kävellessäni kuulin jo korvissani kilikalimaalin iloisen helinän.


Tässä siis tilanne ennen. Näettekö te tässä trendikkään maljakon? Minä näin :-DKun maalipurkki oli varaston ritilöiden maalausta varten valmiiksi kädessä, meni tuikkulyhdyn kanssa pari minuuttia, ja se sai ihan uuden elämän maljakkona. Metalliritilä pois sisältä, samoin sulaneet steariinit. Pinnan pyöräytin läpi hienolla hiekkapaperilla, ja sitten vain maalaamaan. Maalaamisen tein pihalla kuormalavan päällä, ja annoin kuivua kunnolla ennenkuin menin koskemaan pintaan. Maalipinnasta ei tullut ihan niin sileä kuin olisin toivonut, spraymaaleissa on aika paljonkin eroja. Toivon löytäväni vielä joskus sen täydellisen mattamustan sprayn, jolla tuunaankin sitten varmaan kaiken... :-D Taitoin valmiiseen maljakkoon oksan pihan jasmikkeesta, ja tuoksu korvatkoon nyt kodin perusteellisemman siivouksen.!

Villakoirat saa vielä odottaa, kun töiden lomassa lähden huomenna piipahtamaan Mikkelissä asuntomessujen lehdistöpäivässä. Luvassa siis lähiaikoina myös messuraportti, stay tuned!

4 kommenttia

 1. hauska pikatuunaus <3 Iloisia hetkiä asuntomessuille <3 Mielenkiinnolla jään odottamaan kuvia sieltä :) Kivaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähän ei tosiaan kauaan aikaa saanut kulumaan :-)
   Messuraporttia on tulossa, kunhan ehdin käydä kuvat ensin läpi ja käsitellä ym. Mutta tuloillaan on!

   Poista
 2. Kiva tuunaus! :) Jään odottamaan messujuttuja. Itse en taida viitsiä lähteä käymään siellä tänä vuonna, vaikka siellä olisikin jo näkemieni kuvien perusteella paljon nähtävää ja mielenkiintoisia kohteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan tuonne matkaa, itsekin ehdin vain päiväseltään käymään, niin tulee pitkä päivä. Vaan kiva on mennä, tosi mielenkiintoiselta vaikuttaa tänä vuonna messut!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!