Pyöreitä vuosiakeittiö, moderni, mustavalkoinenViikonloppuna saimme vähän juhlaa kiireisen arjen keskelle, kun juhlistimme miehen syntymäpäiviä. Eipä meidän aikuisten synttäreitä normaalisti niin juhlita, paitsi oman perheen kesken, mutta nyt oli poikkeus koska tuli pyöreitä vuosia täyteen. Onhan se jo kahvikekkereiden paikka! Juhlakalu otti tilanteen haltuun melko rauhallisesti, itse taidan kriiseillä enemmänkin, koska perästä tullaan. Aika on mennyt niin vauhdilla, että en voi käsittää. Vastahan mekin oltiin rippikouluikäisiä ja pikkuisen pihkassa toisiimme ♥ Pihkasta puheenollen, myös hääpäivä on tänä vuonna pyöreä lukema, ja sattuu vielä tähän samaan syssyyn synttärihumun kanssa. Meillä on sen kunniaksi luvassa pienen pieni irtiotto kaksistaan, ja se tuleekin kyllä melkoisen sopivaan saumaan!

Ihanaa viikon jatkoa kaikille, täällä jo kovasti odotellaan viikonloppua :-)


8 kommenttia

 1. Onnittelut sankarille ja onnea teille hääpäivänänne!

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea teille ja miehelle vielä erikseen! ❤ Ihanista kuvista pomppasi nyt teidän saarekkeen mustat valaisimet! Ihanat! Mitkä ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on vanhat valaisimet (siis ikäluokkaa vintage) joita kaverini löysi kirpparilta usemamman kappaleen. Ostin häneltä nuo kaksi ja kunnostin. Arveltiin että ne olleet ehkä jossain julkisessa tilassa ennen.

   Poista
  2. Niin ja siis kiitos paljon! ♥

   Poista
  3. Voi eei :) olin ihan varma, että nyt miun etsintä loppui :D No mutta, ihania ovat kyllä! Vinkkaa kaverille, että jos on luopumassa omistaan, niin mie ostan!!! ❤ :)

   Poista
 3. Onnea miehelle ja onnea teille hääpäivän johdosta♥♥

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!