Onko nyt keskiviikko?

Kuten otsikko sen jo kertoo, tuntuu että olen ihan pihalla viikonpäivistä. Olen ollut sitä kyllä ennenkin, mutta nyt ehkä vielä vähän enemmän. Kun jäin pois vuorotyöstä, kuvittelin ehkä että päiviin ja viikkoihin tulee enemmän sellainen normaalien ihmisten rytmi. Toisaalta se on onnistunutkin, viikonloput ovat nyt aikaa puuhata lasten kanssa, käydä pulkkamäessä ja nikkaroida kotona. Toisaalta, työpäivät ovat ihan ympäripyöreitä, eikä työntekoa saa lopetettua sillä, että lähtee kotiin. Viime viikon lopulta asti olen tehnyt kirjaimellisesti yötäpäivää hommia, koska kun vihdoin pääsin alkuun nettisivujen teossa, ei siitä osannut irrottautua ennenkuin oli jotakin valmiina. Nyt sivut on kuitenkin julkaistu, ja vaikka viilattavaa vielä löytyy, voin ottaa nyt pienen palautumistauon niiden suhteen. 

Sitten se vaikea osuus, eli linkki sivuille... En ehkä osaa tätä nyt täysin avata teille, mutta minulle on todella iso askel tulla "kaapista" ihan omana itsenäni. Olen pitänyt tätä blogia seitsemän vuotta (vajaa viikko sitten oli muuten blogin synttärit, meni ohi tässä hässäkässä), ja varsinkin alkuun olin aivan hysteerisen tarkka että pysyn anonyyminä. Siihen aikaan blogit oli muutenkin ihan erilainen ilmiö kuin nykyään, harva edes tiesi mikä blogi on, saatikka että olisi ymmärtänyt miksi joku haluaa julkaista netissä kuvia kodistaan :-D Sittemmin lehtijuttujen kautta olen jo antanut kasvot ihmiselle blogin takana, mutta silti koen että tämä on nyt askel jota en vielä ole ottanut aiemmin. Joten, olkaapa hyvät, yritykseni uudet nettisivut:


Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

12 kommenttia

 1. Oikein hyviltä näyttää sivut! Mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva kun kävit tutustumassa! Olipa muuten haastavaa tehdä ne Wordpressillä, kun on tottunut vain tähän Bloggeriin. Aivan eri maailma :-D

   Poista
 2. Kivan näköinen sivut, varmasti kaikki alkaa sujumaan hyvin, onnittelut sinulle
  p.s. Blogissani on arvonta, oletko jo käynyt kirjoittamassa nimesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! Pitääpä tulla tutustumaan, viime aikoina on jäänyt toisten blogien lukeminen valitettavan vähälle :-)

   Poista
 3. Jee! Logo on hieno, yksinkertaisen tyylikäs. Onnea täältä meiltä molemmilta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nimikin tuli sitten päätettyä, vaikka haastetta sen kanssa kyllä oli :-D

   Poista
 4. Hienot nettisivut! Ja täysin ymmärrän tuon, että jännittää ns. tulla kaapista. Itse olen myös tarkka omasta anonyymiudestani, mutta toisaalta minulla ei ole syytäkään kertoa, kuka olen. Sinulle tämä toivottavasti tuottaa paljon työkeikkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllättävän vaikeaa oli tehdä noita sivuja, mutta lähes yhtä vaikeaa oli tosiaan tuodan ne julki täällä :-D Ehkä, kun täällä on jakanut niin pitkän siivun elämästään, tuntuu jotenkin pelottavalta antaakin kaikki tietonsa esiin. Blogini lukijat tuntevat minut kuitenkin sisustusrintamalla varmasti parhaiten, ja jos joku heistä sattuisi kaipaamaan ammattilaisen apua, niin sittenhän tämä menee juuri niinkuin pitääkin :-)

   Poista
 5. Tyylikkäät ja selkeät nettisivut. Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pitää koettaa saada ne toimimaan vielä paremmin myös mobiiliversiona :-) Ja tsempit tulee kyllä tarpeeseen ♥

   Poista
 6. Vau miten hienot nettisivut! Ja hyvä nimivalinta tuo Studio Piitulainen (luin facesta sitä pitkää nimikeskustelua) :) Onnea uuden yrittäjän taipaleelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Yllättävän vaikeaa oli tuo sivujen teko, luulin että blogin pidosta olisi ollut siinä hyötyä, mutta ei ollut. Ihan erilainen koko maailma se wordpress! Ja onnea tosiaan kaipaan, on tämä melkoinen hyppy tuntemattomaan :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!