kotiliesi

Kiitollinen

keittiö, valkoinen keittiö, lumi, sisustus

Olen todella kiitollinen. Kiitollinen kaikista kauniista sanoista ja viesteistänne joita edellisen postauksen jälkeen sain. Pelotti avata syitä päätökseni takaa, mutta toisaalta väsyminen on ihmillistä. Varsinkin, kun siihen on ihan hyvä syy. Jos ei nuku öisin, ketä tahansa väsyttää. Lepo, tasapaino, ja arjen sujuminen on isossa roolissa ihmisen hyvinvoinnille, me olemme niin kokonaisuuksia kuitenkin! Nyt olen ladannut akkuni, ja täynnä virtaa ja tarmoa tarttua uusiin haasteisiin :-)

Kiitollisuutta aiheuttaa myös lumi. Pohjoisen väki on varmasti saaneet siitä jo kyllikseen, mutta meillä on täällä rannikolla ollut lumetonta lähestulkoon koko talven. Myös se vaikuttaa mieleen, jos aina vain sataa vettä. Vihdoin se muuttui lumeksi! Minut tuntevat tietävätkin, että olen elementissäni lumitöitä tehdessäni :-D

Hyvillä mielen toivotankin teille mukavaa viikonloppua, sehän onkin jo ihan ovella!


6 kommenttia

 1. Meillä on ollut tänä talvena tosi paljon lunta. Parina vuonna on ollut lähes lumetonta. Kyllä se piristää kummasti, kun on maisema valkoisena. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vissiin koko maassa tosi paljon lunta, paitsi meillä on ollut ihan lumetonta. On oikein harmittanut, mutta nyt sitä tulikin sitten taas kerralla tosi paljon niin saatiin talvinen tunnelma! Kiitos, mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 2. Rohkean työn teit, äitiä tarvitaan aina ja lapset ovat hetken pieniä.l
  Onnittelut sinulle valinnastasi.
  Ihailen sinun kirjalehtistä viherkasvia, en tiedä sen nimeä. Mulla on samanlainen, mutta tekee lehdet ylös ja alimmat pudottaa pois.
  En vain tiedä miksi, valoa pitäisi saada. Ei tosin ole noin korkea kuin sinun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kauniista sanoistasi ♥
   Iso kirjavalehtinen kasvi on kirjovehka. Meilläkin se välillä tekee samaa, eli tiputtaa alimpia lehtiä pois. Meni tuo korkein osa vähän hassun näköiseksikin jo, kun on vain tupsu päässä niitä lehtiä. Meilläkin saa tosi paljon valoa, eli siitä ei pitäisi olla kiinni. Huomaan, että kun kasvi on saanut ravinteita, se on jaksanut paremmin pitää lehdet, eli suosittelen kokeilemaan lannoitetta, tai nyt talviaikaan vaikkapa merileväuutetta kasteluveden joukkoon.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!