kotiliesi

Raksakoira kylpylässä, eli Emma ja Trimmis Pet Spa

Kaupallinen yhteistyö: Musti ja MirriViime viikot on möyritty pihalla, ihan kirjaimellisesti yltäpäältä hiekassa, mullassa ja maalissa. Sama koskee koko perhettä, eikä koira varsinkaan tee poikkeusta. Avulias pikku apulainen on aina siellä missä tapahtuu! On kaivettu kuoppia, kärrätty soraa, maalattu terassia ja rakennettu portaita. Tulikin siis kurakintuille todella sopivaan saumaan tutustuminen kauneuskylpylään, joka liittyy jo aiemmin aloittamaamme yhteistyöhön Musti ja Mirri-liikeen kanssa. Trimmis Pet Spahan pääsi siis koira, ei valitettavasti emäntä :-D


Monessa Musti ja Mirri liikkeessä on sisällä erillinen Trimmis Pet Spa, jossa tarjotaan pesu- ja trimmauspalveluita kaikenrotuisille koirille. Pennuille on omat palvelut, ja me kävimme tutustumassa nyt pentupesuun. Pentupesun kuvaus kuuluu näin:

Lempeä pentupesu on 3–5 kk ikäisten koirien hoitopaketti, joka jättää pennulle mukavan mielikuvan turkinhoidosta ja trimmaajan kosketuksesta. Pentupesu sisältää: hellävaraisen, pennun turkille soveltuvan pesun ja kuivauksen, huolellisen harjauksen, kynsien leikkuun ja tassujen siistinnän. Halutessasi pakettiin voi lisätä myös koiran tyyliin tai rotuun sopivan kevyen turkinmuotoilun.

Lähtökohta koko käynnille oli hieman jännittynyt, koiramme kun on tullut totutettua aika rauhaisaan ympäristöön täällä pellon laidassa. Nyt kuitenkin ajoimme isommille kylille eli Vantaalle, ja jo pelkkä parkkipaikka tuntui olevan alkuun vähän liikaa. Hieman aran pennun kanssa pitänee siis käydä vain useammin kaupungilla totuttautumassa! Alun jännityksestä huolimatta käynti Trimmiksessä menikin tosi hyvin, ja rauhallinen trimmaaja osasi hienosti huomioida että kyseessä on ensikertalainen. Välineet esiteltiin Emmalle, ja tilanne oli hyvin kiireetön. 
Kun tassut oli siistitty, oli pesupaikan vuoro. Täällä Emma otti kaikki spanielinkatse, koiranpentukatse ja muut sääliminua-keinonsa käyttöön, mutta lopulta tämäkin osuus meni oikein hienosti! Tilannetta varmasti mutkisti hieman se, että minä olin paikalla kuvaamassa, normaalisti kun omistaja poistuu paikalta niin koiratkin on kuulema huomattavasti reippaampia :-) Lopulta lähdinkin ulos huoneesta, että loppuosuus meni Emmalta ikäänkuin normaalikäynnin muodossa. Pesun jälkeen kuivateltiin ensin pyyhkeellä, ja föönattiin turkki kuivaksi. Tämäkin meni hienosti, vaikka föönin ääni vähän jännittikin! Lopputuloksena Trimmis Pet Spasta tuli ulos puhdas ja reipas koiranpentu maha täynnä nameja, sekä ylpeä emäntä joka olisi kyllä todella jonkunlaisen kylpylän tarpeessa itsekin. Trimmaaja kertoi monenlaisia tilanteita nähneenä, että Emmalla meni tosi hienosti, ihan kympin suoritus jopa! Ah, onhan se mukavaa kun kehutaan, tuumasi Emma. Kotona puhdas turkki oli mukava hinkata äkkiä takaisin tomuiseksi pitkin pihaa, ja lopulta uni tuli hyvin nopeasti :-DTämä oli mukava kokemus kaikenkaikkiaan, ja koska Emma on Walesinspringerspanielina trimmattavaa rotua, tulee vastaavia käyntejä olemaan varmasti vielä monia. Hyvä ensimmäinen kokemus on siis todella tärkeä!

Mustin ja Mirrin palvelut ovat kyllä yllättäneet minut monipuolisuudellaan, ja kuten jo aiemmassa yhteistyöpostauksessani kerroinkin, tarjolla on myös Kanta-asiakasohjelma Kaverit jonka kautta saa useampiakin etuja. Liittymisetuna saa -10% ensimmäisestä ostoksesta, ja jatkossa on tarjolla mm. pentutreffejä myymälöissä, syntymäpäivälahja lemmikille, sekä ostoksista kertyvää bonusta. Kavereille on tarjolla myös OneMind Dogs verkkokurssi, jossa saa ohjeita agilityn ja arkitaitojen opettamiseen koiralle kotioloissa, sopivina hetkinä arjen toimien lomassa. Kannattaa siis liittyä!


Lisäksi kaikille koiranpennun omistajille ja sellaiseksi aikoville on tarjolla loistava tietopaketti, maksuton Koiranpentuopas, jossa on viikottain koiran iän mukaan artikkeleita käytännöllisistä tilanteista pennun kanssa. Tätä on tullut luettua ahkerasti meilläkin, ja nyt Emma onkin jo 15 viikkoinen, eli nämä pentuoppaan ensimmäiset viikot on menty läpi. Hurjan nopeasti aika menee, ei voi kuin ihmetellä!

Mukavaa aurinkoista päivää kaikille, me palataankin pihahommien pariin!6 kommenttia

 1. Voi mikä söpöliini <3 Kivaa tiistai-iltaa teille ja rapsuja karvakorvalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, koiranpentu on kyllä söpö kuin mikä! Kiitos samaa teidän porukalle :-)

   Poista
 2. Mä niin haluan toisen walesin 😍Ihana Emma 😍 Nyt kun on kokemus yhdestä niin on tiedossa että miten kouluttaisin toisen 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onhan nämä aikamoisia! Kuulema yksi Emman velipoika etsii vieläkin omaa kotiaan kasvattajan hoivissa, miten olisi..? :-D Ja oppivainen rotu tämä ainakin tuntuu olevan!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Uitettu koira koetti näyttää kovin surkealta, mutta oikeasti koko reissu meni tosi hyvin :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!