Kukkaloistoa ja rimapenkkiKotimme kylpee tällä hetkellä kukkameressä. Toinen toistaan kauniimpia kimppuja löytyy lähes jokaiselta pöydältä. Olo on väsynyt mutta onnellinen. Eiliset synttärijuhlinnat huipensivat koko kevään kestäneen urakoinnin kodin ja puutarhan kimpussa, olinhan laittanut nämä juhlat itselleni takarajaksi saada yksi ja toinenkin homma kuntoon. Palkinnoksi oli ihanaa nauttia kesäisestä juhlapäivästä rakkaiden kanssa huomattavasti valmiimmassa ympäristössä ♥ Edes orastava ikäkriisi ei himmentänyt juhlien tunnelmaa, vaan kestän uuden kymmenluvun kuin nainen :-DJuhlien alla saapui myös kotiimme lähetys, jonka sisältö kruunaa olohuoneemme sisustuksen. En ole koskaan ollut erityisen onnekas arvonnoissa, mutta pari kertaa on onni osunut kohdalle juuri sopivassa paikassa. Toinen oli edellisen kodin tontti Helsingin kaupungin tonttiarpajaisissa, ja toinen oli tuo saapunut Timberwisen Twise-rimapenkki, jonka voitin arvonnasta Porin Asuntomessujen mediapäivässä!

Penkki on todella kaunis, ja koska sain valita itse puulajin josta se tehdään, sointuu se saarnen värisenä muuhun sisustukseemme täydellisesti. Penkki on tehty muuten parketista, aika mielentöntä!


Juhlan kunniaksi myös puonit avasivat eilen nuppunsa lähes yhtäaikaa. Puutarhan kunigattaretkin osallistuivat juhliin siis asianmukaisessa asussaan :-)

Ihanaa ja leppoisaa sunnuntaipäivää! Meillä jatkuu vielä tänäänkin juhlahumu, nyt on vuorossa kummilapsen rippijuhlat. 

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!