Dekon sisustusblogikilpailun voitto


Olohuone, viherkasvi, lyyraviikuna

Mainitsin aiemmin, että tällä viikolla kerron teille blogiini liittyviä uutisia. Nyt siis salat julki!

Kävi nimittäin niin, että kun aiemmin vinkkasin teillekin, että blogiani voi äänestää Dekon järjestämän sisustusblogikilpailun finaalissa, niin Talostakoti oli oikeasti voittanut tuon äänestyksen! Aikamoista, kiitos tosi paljon kaikille äänestäneille ♥Blogini on kulkenut jo pitkän tien, ja ikääkin sillä on yli seitsemän vuotta. Matkan varrelle ei ole mahtunut kovin montaa muutosta, ihan ekoina kuukausina vuonna 2011 blogialusta vaihtui Vuodatus-sivulta tänne Bloggeriin. Yhden kerran olen vaihtanut blogin ulkoasuun vaikuttavan sivupohjan, mutta siinäpä ne melkein olikin. Sisällön puolella ollaan koettu ne isommat muutokset! Alkuaikoina sisustelimme edellistä omarakentamaamme taloa Helsingissä, ja sisustustyyli oli todella retron ja värien täyteistä. Lapsia on syntynyt sittemmin lisää, on rakennettu toinenkin talo ja kotikaupunkikin vaihtui siinä samalla Porvooseen. On eletty pitkään kotiäitinä, palattu kotiäitiydestä työelämän pyörteisiin, ja lopulta irtisanouduttu sieltä aloittaakseni oman yrityksen. Olen jakanut elämäni kirjoa kanssanne hyvin laidasta laitaan, näiden pääteemojen eli sisustuksen, rakentamisen, puutarhan ja diy-ideoiden ohella.
Nyt on edessä siis pitkästä aikaa pieni muutos blogissa, kun blogini liitetään osaksi uutta Dekon blogiyhteisöä. Sisältö ja blogin osoitekin tulee säilymään samana, mutta toki jotakin Deko:n palkkeja ja muita ulkoasumuutoksia saattaa tulla. Näistä osaan ehkä itsekin kertoa tarkemmin vasta tuonnempana :-D Jatkossa blogiini pääsee myös dekolehti.fi osoitteen kautta. Liittämisen pitäisi tapahtua jo ensi viikolla, joten pysykäähän kuulolla, niin katsotaan tämä muutos yhdessä läpi? Itseäni ainakin hieman jänskättää sillälailla hyvällä tavalla, olenhan ollut itsenäisenä bloggaajana kaikki nämä vuodet. Blogiyhteisö tuo varmasti paljon mukavaa kulmaa tähän puuhaan, ja saan ikäänkuin kollegoita :-) Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!


25 kommenttia

 1. Mahtavaa! Onnittelut voitosta <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Saapa nähdä mitä kaikkea tämä tuokaan tullessaan, kun olen niin pitkään tottunut puuhaamaan vain itsekseni :-)

   Poista
 3. Toivoinkin sulle voitto 😊 eli voitto meni ihan oikeaan osoitteeseen!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva nähdä, mitä tuo uusi blogikoti tuokaan tullessaan :-)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon! Ihanaa kun jätät aina kommenttia, kiitos myös siitä :-)

   Poista
 6. Onnea! Odotan kovasti uusia kuvia ja juttuja!

  VastaaPoista
 7. Meni kyllä voitto oikeaan osoitteeseen :) Paljon onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kiitos paljon! Jotenkin ihan häkellyttää kaikki tälläiset kauniit sanat ♥

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!