Rauhallista juhannusta!Ihanaa ja rauhallista juhannusta kaikille! 

Meillä ollaan tänä vuonna juhannus kotona, koiranpennun kanssa emme tohtineet lähteä kyläilemään vielä. Pissiköön omille matoille eikä toisten :-D
Juhannuksen ohjelmana piti olla terassin viimeisen osan rakentaminen, mutta ainakin tänään sää oli niin kertakaikkisen kehno, että homma jäi lähinnä suunnittelun asteelle. Puutavara on sentään hankittu, eli ehkä huomenna otetaan uusi yritys? 

Eilen meillä kävi muuten pari mukavaa naista kuvaamassa pihaamme, ja sen puoleen on kiva että tuli nurmet leikattua ja on muutenkin suht siistiä. Saapa nähdä näkyykö pikkuinen puutarhani joskus jossain lehdessä! Sää ei oikein suosinut kuvauksiakaan, mutta uskon että taitava kuvaaja sai puutarhamme tunnelman kuitenkin kuviin, pienestä sateesta ja harmaudesta huolimatta.
Napsin puutarhasta maljakkoon muutaman oksan vihreää, ja nämä saavat toimittaa nyt juhannuskukkien virkaa. Viime viikon juhlista on muuten vieläkin muutama kukkakimppu voimissaan! 

Kohta menemme puusaunan lempeisiin löylyihin, ja sen jälkeen istahdamme miehen kanssa parvekkeelle kuuntelemaan tuulen suhinaa. Eipä sitä muuta juhannukselta osaa toivoakaan, eli kyllä kotijuhannuskin toimii oikein hyvin ♥

Ihanaa iltaa kaikille!

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia. Vinkkaa sitten, mistä lehdestä teidän pihan löytää :) Mukavaa juhannuksen jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vinkkaan toki, vielä ei siis tiedetä lehteä kun ottivat vasta kuvat mutta kun tietoa on, niin kerron toki!
   Mukavaa juhannusta sinne teillekin!

   Poista
 2. Mukavaa jussia sinnekin 💓 Sade ropisee kattoon, mie luen viltin alla kirjaa. Täydellistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa ihanalta! Nautihan olostasi :-) Meillä tänään lauantaina paistaakin jo taas aurinko, ja terassihomma nytkähti taas liikkeelle. Kyllä tää tästä!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!