Kolme vuotta ja koirapostikortti

Porvoo, vanha kaupunki, koiranpentu

Kotijuhannukseemme on liittynyt hyvin vähän suunniteltua ohjelmaa. Sauna on lämmennyt ahkerasti, ja grillikin on ollut kuumana. Terassin viimeisen osan teko oli ainoa kiinteä puuha, jota olimme ajatelleet tehtäväksi, mutta sekin siis viitteellisenä, laitetaan alkuun jos ehditään-ajatuksella. Alkuun se jo saatiinkin, mutta koska paikka on pihan korkeuserojen takia aika kinkkinen, on tuumailuun mennyt ehkä odotettuakin enemmän aikaa. Samaiseta syystä koko paikka on ollut tekemättäkin kaikki nämä kolme vuotta. 

Kolmesta vuodesta puheenollen, meillä tuli se juuri nyt juhannuksena täyteen täällä kodissa asumista. Ajatella! Todella nopeasti on menneet nämä vuodet. Kolme vuotta sitten juhannuksena muuttokuorman seassa grillattiin makkaraa vanhempieni tuomalla pallogrillillä, ja piha oli täynnä raksanromua ja savea. Onneksi on siis edistystä ainakin siihen nähden tapahtunut, vaikka kesken on vieläkin osa.

Postauksen kuva on eiliseltä kävelyltämme Linnamäelle. Porvoo on siitä mukava kaupunki, että aina voi lähteä pienelle retkelle johonkin kivaan kohteeseen, ja kotimatka on silti vain pari kilometriä. Linnamäeltä on hienot maisemat vanhaan kaupunkiin, maisema on todella kuin postikortti. Elohopea-Emma malttoi olla kuvattavana noin kolme sekuntia, ja yllä oleva oli ainoa kivasti onnistunut otos. Koira on nyt noin 4,5kk vanha, ja aika paljon on vielä opelteltavaa, mutta ehkä ihan pientä edistystä on saatu jo aikaan. Hihnassa kävelyssä on kyllä vielä parantamisen varaa, ainakin kun mennään vähänkään jännempään paikkaan, eli juuri vaikkapa kaupungille... :-D Harjoitusta siis vaan lisää!

Ihanaa ja leppoisaa sunnuntaita kaikille.

4 kommenttia

 1. Facessa jo ihailin tuota koirapostikorttia, mahtava kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Aika nopea saa olla kuvaaja, kun tuosta vikkelästä yrittää kuvia ottaa :-D Halusin vielä tuossa maisemat mukaan, niin tuli kyllä ihan hauska kuva. Koira näyttää vaan tosi isolta tässä koska kuvakulma on niin alhaalta, vaikka oikeastihan tuo on vielä tosi pieni :-)

   Poista
 2. Hauska kuva koirasta, se onkin vähän vilkas vielä, ei ihme että on vaikea saada kuvaa. Meidän koira kääntää aina päänsä toiseen suuntaa, jotenka heti pitää napata kuva kun kutsuu sitä :)
  Porvoo on tosi kaunis kaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Juu koira on tosiaan nopea, ja tässäkin piti olla sormi liipasimella että ehdin ottaa kuvan :-D Porvoo on tosiaan kaunis, ja välillä tekee mieli käydä tuolla kaupungilla ihan vaan katselemassa ympäristöä, vaikkei mitään "oikeaa asiaa" sinne olisikaan :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!