Vauvasta tulikin ihan iso






Meidän vauva muutti muiden pienten kanssa samaan huoneeseen. Voi haikeus! Vaan eihän tuo mikään vauva edes enää ole, 1v3kk, mutta nuorimmainen kuitenkin. Ja aika pieni edelleen. Alunperin meillä oli ajatus, että ei täällä kodissa edes yritetä siirtää poikaa, kun tuo lastenhuone on ollut jo muutenkin niin täynnä. Mutta parempien yöunien toivossa päädyttiin ottamaan lastenhuoneesta vanha pulpetti pois, että saatiin siihen pieni kolo vielä yhdelle pinnasängylle. Nyt tuolla keskikokoisessa huoneessa onkin jo neljän lapsen sängyt, nyt huone on täynnä! Noh, eiköhän tässä tämä kevät mahduta vaikka vähän ahtaamminkin, kun uudessa kodissa on sitten yksi makuuhuone enemmän. Lisätila tuleekin kyllä todella tarpeeseen :-) Ja kieltämättä nukkuminen on tuntunut nämä pari yötä melko mukavalta!

Törmäsin muuten sellaiseenkin tietoon, että Niemen tehtaat ovat ottaneet tuon vanhan retrokerrossängyn uudelleen tuotantoon. Hauskaa! Nuohan on aika haluttuja, meille tuo vanha sänky on tullut puolikas kerrallaan kahdesta eri kierrätyskeskuksesta, eikä maksaneet juuri mitään ;-)



8 kommenttia

  1. Kiva, että ootte saaneet nukuttua paremmin. Ja kiva tieto tuo sänkyjen paluu. Ei sillä, että meillä tarvittais kerrossänkyjä, mut tykkään niistä silti. 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis uni on todella maistunut! Toki siinä käy aina niin, että aluksi kun saakin vihdoin nukkua, alkaakin väsyttää enemmän kun kroppa huomaa mistä on ollut puutetta. Mutta hyvä alku kuitenkin tämä pari yötä. Toivottavasti jää pysyväksi, eikä ole vain tuuria :-D

      Poista
  2. Suuria muutoksia siellä teillä! Toivottavasti kaikki on sujunut hyvin. Itsekin nukun todella huonosti, kun heräilen pienten jokaiseen äännähdykseen. Siksi meidän esikoinen muutti jo hyvin pienenä omaan huoneeseen. Saa nähdä kuinka käy tämän kakkosen kanssa, kun tykkää niin kovasti nukkua äidin kainalossa - ja minä hänen suloisessa tuhinassaan. :)

    Aivan ihana tämä teidän lastenhuone (täynnä aarteita<3) ja huippu-uutinen tuo, että ottavat sängyn uudistuotantoon. Sille on takuulla kysyntää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :-) Toistaiseksi tyyppi on nukkunut nämä kaikki kaksi yötä tosi hyvin, en tiedä onko meillä moukan tuuria, vai oliko se sittenkin näin helppoa? Ennen siirtoa yöt oli jotankin aivan toista, siis käytännössä valvottiin välillä melkein koko yöt... Ja meillä on kyllä siirretty noita toiseen huoneeseen aika pieninäkin, se on vähän vaihdellut aina asumisen ja tilan mukaan. Nyt ei tilaa olisi oikein ollut, mutta tuollatavalla vähän änkemällä saatiin kuitenkin mahtumaan :-D

      Terkkuja teidän pienelle kakkoselle, ja voimia äidille! <3

      Poista
  3. Ihanaa kun nuo sängyt tulivat takaisin, omakin toiveeni sänkyjen paluusta näkyy hiedän nettisivuillaan. Myös postausta näistä työalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuollainen tuote on selkeästi puuttunut markkinoilta, ja varmasti niille on kysyntää! Meillä ei tuohon olisi käynyt mikään muu kerrossänky, koska ne ovat aina korkeampia. Nuokin on juuri katon alkamiskulmaan, eli yhtään korkeampi ei olisi saanut olla :-D

      Poista
  4. Voin melkein kuulla yöllisen tuhinan tuossa huoneessa kun neljä pientä vetelee unia :)

    Varmaan moni toive täyttyy noiden sänkyjen uustuotannossa. Onhan ne ihanat. Vaan vanhoissa vara parempi, minun mielestä. Hyvä tuuri sulla ollut kierrätyksissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan monesti hiippailtu miehen kanssa sinne katsomaan ja kuuntelemaan tuhinaa. Sitä on niin tottunut että meidän kanssa nukkuu joku, että tämä on aika outoa ja haikeaa :-)

      Ja sänkyjen kanssa on ollut tosiaan tuuria! Nuo kaksi sänkyä on maksaneet yhteensä muistaakseni parikymppiä :-D Toki ne oli erillisiä, ja toinen vaati aika ison tarrojenpoisto-kittaus-maalaushomman. Mut silti!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!