Kuvat käyttöön -arvonta!
Valokuvaaminen on ollut minulle mieluisa harrastus jo aivan lapsesta saakka. Joskus käytössä oli kertakäyttökamera (kuka vielä muistaa?) ja pokkarikamera. Vietiin filmi kehitettäväksi ja jännättiin että mitä sieltä tulee. Vähän isompana kun opinnoissa tuli valokuvauskursseja pimiötyöskentelyineen, sain lainata isäni järjestelmäkameraa. Sittemmin on tullut hankittua ihan omakin järkkäri, digitaalinen tosin, ja sillä olenkin kuvannut jo useamman vuoden ahkerasti. Valokuvia on siis kertynyt todella paljon! Jo pelkästään tänä vuonna koneelleni on kertynyt 5493 kuvaa, huhhuh. Tämä blogi on ollut yksi kanava johon kuviani laitan, mutta niitä olisi kiva saada katseltua muutoinkin kuin tietokoneelta. Erilaisia kuvakirjoja olen monesti harkinnut, mutta ne on jääneet aina vain ajatuksen tasolle. Mitä useamman vuoden kuvat on teettämättä paperikuviksi tai kirjoiksi, sitä suuremmaksi kynnys tuntuu kasvavan.

Kun minulle tarjoutui mahdollisuus tilata omalla kuvallani varustettu kuori mobiililaitteeseeni, ei tarvinut kauaan miettiä. Siinähän kuva on esillä ihan arkikäytössä, nerokasta! Kuvaksi valitsin otoksen tontiltamme vuosi sitten kesällä. Aika huikeaa että siitä on vasta vuosi kun kaivurin kauha kouhaisi ensimmäisen kerran tontilla maata! Nyt ollaan kuitenkin jo hyvää vauhtia kotiutumassa ja pihaakin on jo laiteltu :-) Tilasin iPadiini kuoret caseapp.fi sivustolta, valikoimissa on myös mm. iPhone kuoret sekä samsungin kuoret. Kuorten suunnitteluohjelma oli todella helppokäyttöinen, valitset tietokoneeltasi kuvan josta haluat kuoret tehdä, rajaat, esikatselet, rajaat ja skaalaat kenties uudestaan ja napsautat tilaa. Toimituskin tuli vain parissa päivässä omaan postilaatikkoon.

Sain tämän yhteistyön myötä myös teille arvottavaksi yhden kännykän kuoren, eli voittaja saa teettää kuoret omalla kuvallaan. Oma lempikuva, lapsen pienet varpaat, se kaunein auringonlasku mökillä, lemmikki, puutarhan kukka jne? Jos itseltäsi ei löydy sen mallista kännykkää johon kuoria on saatavana, voit toki ilahduttaa myös vaikkapa ystävää tai lastasi. Myös joululahjaksi voisi hyvin antaa kuoret jollakin saajalle tärkeällä aiheella! Jos arpaonni ei suosi, on käytössänne myös -20% alennuskoodi caseapp.fi sivustolle. Tämän saatte syöttämällä TALOSTAKOTI20 alennuskoodi-sarakkeeseen tilausta tehdessänne. Koodi on voimassa 15.11 saakka. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen alle miten sinä käytät digikuvasi, teetätkö paperille vai onko joku muu niksi käytössä? Sivupalkissa näkyvän blogger-raadin jäsenet saavat lisäksi toisen arvan, liittyä voit myös arvonnan aikana. Muistathan mainita monellako arvalla osallistut! Jos nimimerkkisi takaa ei löydy blogia, jätä myös sähköpostiosoite että saan sinuun yhteyden mahdollisen voiton osuessa kohdalle!

Osallistumisaikaa on perjantaihin 30.11 klo 22.00 asti.
Arvonta on päättynyt!


Postaus on tehty yhteistyössä caseapp.fi-sivuston kanssa.


19 kommenttia

 1. Miks mää en oo ollu sun tän blogin lukija vielä. Vaikka aina kuitenkin käyn kurkkimassa. Minä teetän kuvia paperille jonkin verran. Kahella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 2. kahdella arvalla mukana ! :) Aivan ihanan mahtava kuva on! Itse teetän omia kuvia ihan valokuviksi kehyksiin ja sitten viimeaikoina on käynyt mielessä mitä ihmettä voisi alkaa keksimään omista kuvista mitä kuvannut, tuntuu että kuvia on koneella niin paljon että nyt olisi viimein aika tehdä niistä jotakin muuta kun seisottaa niitä siellä :)

  VastaaPoista
 3. Kuvani hengailevat lähinnä vain koneeni kovalevyllä, mutta ehdottomasti tarttis tehdä asialle jotain. Pitäisi vaan reippaasti lähteä kuva-arkistoja siivoamaan ja järjestelemään ja sitten keksiä jokin keino, millä niistä saisi jotain irtikin. Ehkäpä vaikka juuri jonkinlainen kuvakirja parhaista kuvista...

  Kahdella arvalla mukana, sillä mielessä olisi vahvasti kuva-aihe iPhone-kuoriin! <3

  VastaaPoista
 4. Valitettavasti kuvat on pitkälti vain koneen muistilla. Nyt olis kyllä aika ottaa ryhtiliike sen suhteen! Mukana 1 arvalla :) ansku_66@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava systeemi tämä !! :) En ollut koskaan tästä kuullutkaan.

  Meillä säilytetään kuvia vain koneella ja ulkoisella kovalevyllä varmuuskopiolla. Paperikuvia ei ole viime vuosina kertynyt, vaikka olemassa olevat ovatkin rakkaita ja niitä tykkään selailla.

  Mä kävin heti tuolla sivuilla selaamassa. Tahtoisin sekä tarran koneeseen, että iPhone kuoret. Kahdella arvalla mukana ja peukut pystyssä, että jälkimmäiset saisin tästä arvonnasta.

  VastaaPoista
 6. Kaksi arpaa
  Teetän paperikuviksi
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Tulostelen yleensä kuvat kotona :) Kahdella arvalla mukana.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Joitain harvoja olen teettänyt, mutta kaikki on tallennettu erilliselle kovalevylle :)
  Kaksi arpaa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Kahdella mukaan.
  Itse kehitän netissä parhaimmat kuvat valokuviksi. Hirveä määrä olisi taas edessä...
  syvalta.sanna@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa kivalta. kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 11. Minulla on kuvat koneella lähinnä, jotain kuvia voisin kyllä kehittää paperikuviksi ja esim antaa ystäville.

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Tietokoneen pariin kertaan tuhonneina ja niistä oppineina meidän kuvat taltioidaan ulkoisille kovalevyille. Ja merkataan jonkinlaisin tunnistein niin ovat hallittavissa. Lapselle kuitenkin kasataan kansioita paperikuvista, jotenkin ne muistot ovat konkreettisempia niin. Kahdella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 13. Kuvat ovat koneeni ulkoisella kovalevyllä. Jossain vaiheessa pitäisi kyllä teettää parhaimmat otokset ja laittaa vanhanaikaseen valokuvakirjaan :) Yhdellä mukana. elina.vaha@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kuvat ovat suurin osa koneella, mutta tärkeimmät teetän Ifolorilla kuviksi.
  Mukana yhdellä.
  sanna.pietinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ihana arvonta! Aivan vastikään tilasin valtavan satsin aivan aitoja paperikuvia, jotenkin niissä on mielestäni enemmän tunnelmaa ja aitoutta kuin esimerkiksi valmiissa kuvakirjoissa. Nyt kotona onkin vaihtuva valokuvanäyttely seinillä ja kaappien ovissa! :)

  VastaaPoista
 16. Koneella, puhelimessa sekä ulkoisella kovalevyllä ja myös pilvessäkin kuviani on. Synttäreistämme olen teettänyt valokuvakirjat ☺
  t. Merja eli lehtolamerja@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Kuvia on joka puolella =D Paperikuvia teetän joka vuosi, sekä isovanhemmille kalenteria muksusta ja Kanadan kummeille teetän aina vuoden kuvat kirjaan. Voivat sitten siellä seurata kasvua, kun kerta harvemmin nähdään. Onhan niitä toki koneella ja ulkoisella kovalevylläkin. Mukaan kahdella. fallenforanoldchair@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Koneella ja kovalevyllä tuhansittain kuvia. Paperikuviakin laatikkokaupalla, kerralla tulee tilattua satoja kun siihen hommaan ryhtyy, Koskahan ehtisi lajitella ja albumeihin liimailla??!! Kuvia on esillä kotona kehyksissä ja työpaikalla pukukaapin ovessa. Olen mä teettänyt kalentereita ja pari julistetta kuvista, lahjoiksi.

  Kaks arpaa, kiitos.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!