Lokakuun veljesten synttärit


Iloinen juhlapäivä takana. Juhlittiin kolmea päivänsankaria kerralla, kahdella oli tänään oikeastikin syntymäpäivä ja kolmannella ne oli reilu viikko sitten. Pojat täyttivät 2v, 6v ja 19v. Pöytään katettiin suosikkikonditorian kakku, omena-kaneli muffinsseja, juustoa ja keksejä, karjalanpiirakoita munavoin kera, pullaa sekä erilaisia pieniä naposteltavia. Kahvipöydän koristeet kehitin marketista ostetun pienen gerberanipun ympärille lisäämällä siihen oksia, havuja ja kukkia omasta pihasta ja takametsästä. Kynttilät asetin jälkiruokakippoihin, ja pohjalle pieni tilkka vettä tyvelle asetetuille pihan kukille. Erittäin helppoa ja nopeaa, sekä edullista :-) Tarjoilupöydässä oli kynttilät poikien aikanaan ristäislahjaksi saamissa kynttilänjaloissa, heillä on samaa Pentti Sarpanevan suunnittelemaa sarjaa kaikilla (tosin kolmas unohtui hässäkässä pois pöydästä, mutta on sekin olemassa :-D).

Olipas taas mukavaa, mutta nyt väsyttää. Saunan kautta koisimaan, moikka! :-)

8 kommenttia

 1. Ihania päivänsankareita <3 Niin hellyttävä kuva veljeksistä. Onpa ihana kun on isoveli, joka antaa köniin kiusaajille ja nostaa reppuselkään, kun omat jalat väsyy... Onnea on pikkuveljet, jotka kömpivät syliin. Onnea kaikille kolmelle :)

  Halit sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisarukset ovat kyllä parasta mitä olen lapsilleni voinut tarjota. Toivon ainakin, että heillä suhde pysyy lämpimänä läpi elämän :-)

   Ja kiitos, tuli tarpeeseen <3

   Poista
 2. Onnea onnea palleroiset! Ihanat tarjoilut :))) Ja niin kaunis uusi kotinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Tarjoiluissa mentiin taas sieltä matalasta kohdasta aitaa, mutta hyvin maistui kaikki :-D Ja kiitos, koetetaan kovasti saada tämä kodikkaaksi, aika paljon on vieläkin keskeneräistä, mutta pikkuhiljaa...

   Poista
 3. Miten hauska idea laittaa lakuja tarjolle peltipurkkiin (mikäli oikein tuolta kulmasta bongasin), näitä tarjolle myös meille ja tietenkin myöhästyneet onnittelut kaikille sankareille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu siellä oli lakuja ja pieniä suklaapatukoita ym. Monasti tuollainen naposteltava tekee parhaiten kauppansa, ja kakkua jää kauheasti yli :-D

   Poista
 4. ninnu/70-luku blogista17. lokakuuta 2015 klo 17.43

  Kynttilänjalat on sen toisen Sarpanevan, Pentin. Pilkkua viilaan ;) Kauniit, meillä on noita pronssisena, hopeisena ei paljon nääkään myynnissä kirppareilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko, apua, korjaan heti! Olen ollut ihan väärässä tiedossa kaikki nämä vuodet. Tai sitten vaan muistin väärin? (vanhuus, dementia, jne...) :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!