Tuoli sovitettavana


Kuten jo instagramissa vilautinkin tällä kännykkäkuvalla, meillä oli tänään hetken aikaa Vitran DSW-tuoli sovitettavana. Olen siis kiemurrellut valinnan vaikeudessa jo pitkään, ja nyt oli tarkoitus katsoa että onko puiset jalat liian punertavat verrattuna pöydän kanteen joka on koivuvaneria. Samoin pohdimme istuinosaa, olisiko se valkoinen niinkuin on ajateltukin, vaiko sittenkin musta kuten tässä sovitustuolissa? Entäpä jos jalka olisi sittenkin metallinen ja musta?  Ja olisko mustan metallijalan kaverina valkoinen vai musta istuin? Voi apua että on vaikeaa. Aiempia tuolipohdintojani on täällä linkin takana.

Tuolit tekee niin ison osan keittiön sisustuksesta, että haluan olla ihan varma päätöksestäni, varsinkin kun tuolit (8kpl) ovat rahallisestikin aika iso investointi. Niitä ei ihan hetkeen sitten vaihdeta! Viikonlopun juhlissa tuli muuten kysymyksiä, että oletteko uusineet kodin kalustuksen samalla kun muutitte tänne? Oikein hämmästyin kysymystä, no ei olla :-D Tuo kuvan ruokapöytä on tasan ainoa uusi asia jota tänne on toistaiseksi hankittu, kaikki muu on ihan suoraan vanhasta kodista tuotua. Ainiin paitsi pari valaisinta on uusia. Ja tuolit nyt sitten vielä uusitaan, mutta muuten mennään kyllä vanhoilla kalusteilla kunnes veikkaus ojentaa stipendin tai jotain muuta yhtä ihmeellistä tapahtuu :-D

Jatkamme pohdintoja, suurkiitokset vielä paikalliselle Vepsäläiselle tuolin lainasta! Melkoisen hyvää palvelua päättämättömälle rouvashenkilölle, etten sanoisi <3

17 kommenttia

 1. Vähänkö hyvä palvelu, kun saa kotona käyttää kokeilla! En osaisi varmaan itsekään päättää heti...Tuoli on kyllä kaunis, makustele rauhassa sitä :)

  Kivaa uutta syysviikkoa, toivottavasti sielläkin paistelee aurinko aina välillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan yllätyin kun myyjä tarjosi tälläistä mahdollisuutta! Mutta auttoi kyllä, tavallaan. Paitsi etten vieläkään tiedä minkä ottaisin :-D

   Aurinko on paistellut ainakin tänään, ihanaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Mielestäni puiset osat ovat erin väriset ainakin kuvassa pöydän kanssa. musta tuoli ennemmin sopii kuin valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on oikeastikin vähän eri väriset, mutta että häiritseekö se vai ei, siinäpä kysymys :-D Musta on kyllä kaunis. Ja valkoinen myös!

   Poista
 3. Tsemppiä valintaan. :) Meidän pitäis päättää olkkarin riippuvat valaisimet ja löytää hyvät rullaverhot olkkariin. Koska nää päätökset loppuu!!? :D Mistä te muuten hankitte teidän rullaverhot? Eikös ne ole sähkötoimiset? Sori offtopic. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Meidän rullikset tuli Sunorekilta Virosta :-)

   Poista
  2. Ok, kiitti! :) Tuo musta tuoli puisilla jaloilla on kyllä aika hieno, mua ei hirveästi häiritse väriero. Ei kaikki voi olla niin justiinsa samaa. Mutta osa tuoleista vois olla kyllä eri värisiä. Ja se puinen musta jalka olis varmaan kans aika siisti. Ei oo varmaan helppo valinta. :D

   Poista
 4. Mun makuaisti sanois, että mustat metallijalat ja valkoinen istuin :) Tai jos haluaa "leikitellä", niin osa istuimista valkoisia, osa mustia. Ehkä ei kuitenkaan 4+4 vaan vaikka 3+5. Mutta mä tykkäänkin kaikesta eriparisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä pointti tuo erivärisyyskin! :-) Entäs musta puujalka? Sekin on vaihtoehto.

   Poista
 5. Mä sanoisin, että puuosat on kyllä aika silmiinpistävän eriväriset. Että ottaisin metallijalan. Mutta että valkoinen vai musta tuoli, en kyllä osaa sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä jonkun verran eri paria. Toisaalta eihän kaiken tarvitsekaan olla aina ihan sävysävyyn? Mutta kun tarjolla on eri vaihtoehtoja, ehkä pitää miettiä vielä niitä mustiakin jalkoja :-)

   Poista
 6. Moi. löysin blogisi kun googlettelin "koulun lattia narisee" -blogia, joka oli ikävä kyllä lopettanut. Sinun blogistasi löysin ihanan, värikkään, inspiroivan ja hyvää mieltä tuottavan korvaajan tuolle poistetulle lempparille. :) Tässä juuri työstin koko blogin lukemalla läpi, että oon mukana menossa. Ihana perhe ja koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka! Ja pakko sanoa että ohhoh, ihanko kaikki luit..? Siinä onkin riittänyt puuhaa, melkein viiden vuoden horinat :-D Minua oikein harmittaa että tuo koulun lattia narisee poistettiin, hänhän lopetti jo kauan sitten, mutta muutaman vuoden postaukset olivat vielä näkyvillä. Toisaalta muistan ne melkein ulkoa, oli tosiaan oma ehdoton suosikkini myös <3 Olen tosi otettu että pääsen mielestäsi edes lähelle samaa :-) Kiitos kivasta kommentistasi!

   Poista
  2. Juu, kyllä luin ihan kaikki :) vei useamman päivän! Mulla on tällainen tapa, tutustua blogiin ja bloggaajaan. Ei voi aloittaa lukemista "kesken".

   Poista
  3. Vau, enpä voi muuta sanoa. Sinulla on siis tällähetkellä parempi kokonaiskuva meidän elämän käänteistä kuin minulla itselläni! Pakko tunnustaa, että en ole koskaan itse tehnyt sitä että lukisin vanhoja postauksiani jotenkin kerralla enemmän. Korkeintaan käynyt katsomassa jonkun asian, että milloinkas tämä tapahtuikaan tms. Ehkä pitäisi joskus, sehän olisi vähän kuin lukisi viiden vuoden päiväkirjan läpi :-)

   Poista
 7. Minä äänestäisin mustien puujalkojen ja valkoisen istuinosan puolesta 💜 Yhdistäisi nuo teidän keittiön valkoisen ja mustan värit kuten tuon ihanan pöydän "jalustan" ja koivu pysyisi ainoana puunsävynä 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon väriyhdistelmään olemme nyt itsekin kallistuneet. Jos en muuta vielä mieltäni, sehän on aina mahdollista :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!