Tulostettavat pakettikortit

Näihin aikoihin pitäisi olla jo paketointiasiat mielessä. Monilla ahkerilla on paketit jo toki tehtyinäkin! Itse kuulun enemmän viimetipan joukkoihin, ja kuvissa näkyykin vuoden ensimmäiset kääreet tältä aamulta :-) Olin joskus aiemmin ollut sentään sen verran ajoissa, että olin napannut mustia lahjapapereita mukaan kun on sopivia osunut kaupassa silmiin. Pakettikortit on kuitenkin puuttuneet, ja päädyin tekemään ne itse. Käytin Officen Publisher-ohjelmaa, joka varmaan monilta löytyy omaltakin koneelta. Sillä saa yllättävän hyvin tehtyä tämän tyylisiä sommitteluja.

Jotta oppisin jotakin uutta, päätin kokeilla miten tälläisiä tulostettavia tiedostoja voisi jakaa blogissa, ja nyt nämä kortit löytyvätkin printattavina versioina teillekin käytettäviksi, olkaapa hyvät! Timanttista joulua-arkki täältä (kliks), neljän kortin sarja täältä, mutta koska niistä tulee aika pikkuisia, pienempien pakettien päälle sopivia, tein samoista korteista myös isompina tulostuvan version joka löytyy täältä.

Itse tulostin kortit sille ruskealle pahville joka tulee aina lahjapaperirullan loppuessa esiin rullan sisältä. Se on loistavaa askartelumateriaalia muutenkin, älkää heittäkö niitä pois! Pahvia piti toki oikoa kun se on niin mutkalla, ja leikata A4-muotoisiksi arkeiksi, ja lisäksi huijata tulostinta uskomaan että kyseessä on mattapintainen valokuvapaperi. Mutta täydestä meni, ja pahvisina nuo kortit on kivan jämäkät.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

12 kommenttia

 1. Huippu idea tuo lahjapaperirullassa olevan pahvin käyttö! Ja kiitos pakettikorteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä :-) Se pahvi on ollut mulla ihan luottomatskua jo vuosia, ja kun niitä kertyy tavallaan ilmaisena sivutuotteena niin aina parempi :-)

   Poista
 2. Superkivat! Taattua Lyde-laatua. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Laadusta en nyt tiedä, kun äkkiä vaan tein enkä jäänyt sen kummemmin miettimään asetteluja tai aiheitakaan, mutta kyllä nuo tyhjää paremmat on :-D

   Poista
 3. Oi miten kauniita paketteja!! Huippu tuo kortti idea! Harmi kun ei oo nyt tulostinta...
  Ostin Marimekon lahjapaperia ja panin 8v tyttösen askarteleen niistä pieniä pahvikortteja. Muutamiin lahjoihin niitä laiton mutta esim lasten lahjat on surutt paketoitu lelukaupan kaameaan siniseen paperiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karolina :-) Meillä taitaa lasten paketit olla vielä kaupassa, en ole ihan niin pitkälle sentään vielä ehtinyt tässä jouluhommassa :-D

   Poista
 4. Kauniita paketteja, eikä ollenkaan viime tipassa. Meillä viime tippa tarkoittaa aatto-aamua - valitettavasti. Rauhallista joulun odotusta teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, se on totta että onhan tässä toisaalta vielä aikaa. Meillä on vaan suurin osa pakettien sisällöistä vielä kaupassa, niin kiire taitaa loppupäässä tulla... :-D

   Poista
 5. Olet tehnyt tosi kauniita paketteja! Pitäisi itsekin aktivoitua lahjaostoksissa, että pääsisi paketoimaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo oli ekat vasta tänä vuonna, yleensä ideoita alkaa tulla kun pakentoinneissa pääsee kunnolla vauhtiin. Toivottavasti siis tulee muitakin ideoita vielä mieleen :-)

   Poista
 6. Hienoja! Laiskana jatkan keksipakettien leikkaamista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Keksipakettien leikkaamisessa ei ole mitään vikaa, se tarkoittaa sitä että on saanut myös herkkuja :-D Tulostelu on siinämielessä vähän tylsä vaihtoehto!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!