Joulukotia ja mattoehdokas nro 2


Enää yksi yö! En tiedä jännittävätkö lapset vai äiti enemmän. Syyt on ehkä hieman eri :-D Mies lähti pienten kanssa tonttukierrokselle, ja minä jäin hoitamaan kalakauppareissua, viimehetken ruokakauppaa, paria paketoimista, leipomista, siivoamista jne (ja nyt istun kuitenkin tässä koneella!). Mutta vaikka kiirettä pitää, niin en silti malttanut olla laittamatta teille pientä tervehdystä.

Aiemmin miehelleni hankitusta kukkakimpusta olivat amaryllikset jo mennyttä, mutta ostin marketista nipun tulppaaneja ja hyödynsin kimpun vihreät. Vihreät saivat jatkoajan, ja pieni tulppaaninippu näyttää huomattavasti tyylikkäämmälle ja runsaammalle noin! Joulupöytään tulee siis hieman kierrätyshenkiset kukat.

Kuten Instagramissa eilen jo vilautinkin, olohuoneen lattialla on sovituksessa mattoehdokas numero kaksi. Edellisessä mietitytti sävy, ja tässä se on kyllä vaaleampi. Lisäksi kuviot ovat mustat, kun toisessa matossa ne ovat ruskeat. Tämä taitaa jäädä, tosin edelliselle pitää nyt hankkia pesun kautta jokin uusi koti. Sitä ei voi enää palauttaa, kun kattimokoma ehti pissata siihen, grrrr... Mitä lie protestoi, meidän tulkitamme mukaan joulukuusi oli hieman liian jännä juttu. Samasta syystä kuusessa on koristeet painottuneet aikalailla tuonne yläoksille ja puu on köytetty narulla pystyasentoon :-D

Nyt pitää alkaa kiireesti taas puuhaamaan, viettäkäähän ihana ja rauhallinen joulu! Pus!

1 kommentti

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!