kotiliesi

Keskiviikon kukat ja haaveilut
Tyttären huone, ja viime viikonlopun synttärikukat. Tunnustan, raivasin hieman pöytäpintaa esiin, teinin jäljiltä se oli kuorrutettuna mm. koiramme-lehdillä (jaamme tämän koirahaaveen tytön kanssa, ehkäpä vielä joskus?). 

Hetken jo luulin että selvisimme vain yhdellä flussatapauksella, mutta nyt tauti iski seuraavaan perilliseen. Jos kaavana on kaksi viikkoa per lapsi, niin reilu pari kuukauttahan tässä on taas edessä sairastupaa. Aika perus. Vaan hei, sitten on jo kevät! Narsisseja! Silmuja puissa! Multaa, siemeniä, aurinkoa, puutarhahanskoja, kukkapenkkejä, taimia... <3 Pidän katseen niinsanotusti pallossa, niin ei unohdu mitä kohden tässä kuljetaan. Kevättä ja valoa!


8 kommenttia

 1. Ihanan raikasta, ja ihanan pirteät kukatkin! Flunssan selättämiseen pikaista paranemista, täällä juuri toivottu siitä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tulppaanit on kyllä aina varma valinta ilahduttajiksi :-) Toivottavasti menisi tauti nopeasti ohi, tuntuu vaan olevan aika ärhäkkää sortttia, oma epäilyni on että olisi influenssaa kun niin kovat kuumeet nostaa. Mutta jospa tämä nyt ei jäisi kovin pitkäksi aikaa jylläämään perheeseen, ainahan sitä voi ainakin toivoa :-)

   Poista
 2. Kukat kyllä piristävät yllättävänkin paljon! On muuten todella kaunis työpöytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne piristävät :-) Pöytä tosi kiva minustakin, ja se tuli edulliseksi kun levy on tehty rakennusaikaisesta jämäpalasta (vessan puutasosta jäi yli), ja jalat on ikean pukkijalat joita ei oltu hinnalla pilattu.

   Poista
 3. Kauniit kukkaset ja upealta näyttää kuvissa muutoinkin. Tääl myös flunssassa porukka, mutta joskos se siitä pikkuhiljaa heltiäisi. Kivaa viikonloppua Lyde :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Meillä alkoikin lapsilla hiihtoloma, ja sopivasti tuli taivaan täydeltä lisää lunta :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!