kotiliesi

Lokakuun eka ja juhlapäivä

puutarha, kanerva, istutusallas

ruusuja, synttärit

kakku, syntymäpäivät, keittiön pöytä

eka oma kännykkä

kakku, suklaakakku

terassi, istutusallas, hakuropaju

Tänään on vietetty aurinkoisessa säässä erään pienen pojan synttäreitä ihan vaan omalla porukalla. Piti olla kyllä juhlat vieraineen, mutta viime metreillä ne oli pakko perua, kun perheessä kiertäviä pöpöjä ei oltukaan vielä saatu nujerrettua. Harmitti vietävästi pienten sankareiden puolesta, juhlia piti nimittäin useampaakin lokakuun poikaa kerralla. Vaan hyvänä puolena pakko sanoa, että tuota älyttömän hyvää kakkua piisaa vielä huomiseksikin :-D Eipä myöskään tarvinut aamusta alkaa laittelemaan paikkoja juhlakuntoon, vaan sain nauttia harvinaisesta viikonlopun vapaapäivästä ihan omaan tahtiin, lökäverkkareiden puntit maata viistäen. 

Päivänsankari sai toivoa mitä puuhataan, ja toiveena oli leffan vuokraus mäyssyineen. Sehän passasi, ja päivä onkin ollut yhtä herkuttelua, nams! Tai no, ihan eka toive oli että olisi saanut pelata koko päivän uudella ihan ensimmäisellä kännykällään, mutta tenttaamisen jälkeen saatiin tälläinen vähän yhteisempikin puuha keksittyä :-D Levollista lauantai-iltaa teillekin, itse taidan vielä viimeistellä tämän rentoutuspäivän lempeissä saunan löylyissä :-)


8 kommenttia

 1. Kaunis täytekakku, hienosti koristeltu. Syksyinen asetelma on kaunis.
  Sankari sai toivomansa jutun, ihan kivaa varmasti oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kakku on tuolta meidän luottokahvilasta tilattu, itse en olisi ehtinyt mitenkään kun edellisenä iltana olin vielä iltavuorossa töissä :-) Hyvää se tosiaan oli! Ja sankari toivoi puhelinta, meillä on isommatkin saaneet saman ikäisenä ensimmäiset puhelimet :-)

   Poista
 2. Onnea sankarille :) Hyvännäköinen kakku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kakku todella oli hyvää, ei haitannut yhtään syödä sitä vielä tänäänkin :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!