Sunnuntai ja Green Home Book

Green Home Book, olohuone, viherkasvi

Ehdin vihdoin avata Green Home Bookin, jonka sain jo aiemmin viikolla käsiini. Niin upea kirja! Hengästyttävän kaunis kokonaisuus, jota selailee jo pelkästään kuvien takia, mutta lisäksi kirjasta löytyy napakasti tiivistetyt hoito-ohjeet monille viherkasveille. Kirjan takana ovat monelle blogimaailmastakin tutut Susanna Vento ja Riikka Kantinkoski. Kiitokset daameille kirjasta sekä kutsusta kirjan julkistustilaisuuteen, oli mukava tavata!

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

14 kommenttia

 1. Auts, pikaista paranemista! Itse yritän väistellä koulumaailmassa kiertäviä pöpöjä, mutta pari flunssaviikkoa on tullut tänä syksynä jo vietettyä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onneksi tämä vaikuttaa olevan aika lievänä tosiaan. Toisaalta, pahimmat rakkulat ilmaantui kaikille muillekin vasta pari päivää kuumeen jälkeen, eli pahin voi olla vasta tulossa... :-D
   Osasin kyllä odottaa sairastelua, kun pienimmät aloittivat tänä syksynä päivähoidon, ja seuraavatkin on ekalla ja tokalla luokalla. Siihen nähden yllättävän vähän näitä on ollut määrällisesti, mutta kun yksi tauti kestää meillä aina vähintään sen kuukauden kiertäessään kaikki!
   Tsemppiä sinnekin syksyyn, toivottavasti pysytte terveinä :-)

   Poista
 2. Paranemisia ja toivottavasti ei uutta tautia nyt heti ainakaan teille parkkeeraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä toivon minäkin :-) Tämän tautikierroksen alusta on tosiaan vaan jo se kuukausi, niin helposti voi jo alkupäästä alkaa uudelleen. Mutta toivon todella että ei!

   Poista
 3. Voi ei, paranemisia sinne <3 Tuo kirja vaikuttaa kyllä upealta ja olisi täälläkin hankintalistalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kirja on tosiaan sekä kaunis että hyödyllinen! :-)

   Poista
 4. Paranemista, täältä toiselta potilaalta. Ei rokkoa, mutta leikkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ja samaa sinne! Sinulla taitaakin olla pidempi toipilasaika tiedossa, tämän pitäisi onneksi mennä noin viikossa ohi.

   Poista
 5. Enterorokkoa on täällä meilläkin päin tosi paljon liikkeellä. Itse odotan kans että saan tuon kirjan käsiini, pitäisi tulla näinä päivinä. Vaikuttaa ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kurja juttu! Onkohan nyt joku epidemia, meillä ei ole koskaan ennen ollut kenelläkään, eli meille oli ihan uusi tuttavuus! Vaan nytpä tiedän, itselläni tuntuu vielä pahenevan koko ajan, eli en tiedä mihin mittoihin tämä vielä meneekään... Inhaa on :-/ Toivottavasti säästytte taudilta!
   Luin kirjan jo joutessani kannesta kanteen, ja oli kyllä kaunis ja inspiroiva <3

   Poista
 6. Tsemppiä sinne <3

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!