Ulkona talvi, sisällä aina kesä

viherkasvit, sisustus, viihtyisä olohuone

Ulkona satoi tänään lunta. Kerran aiemminkin tänä syksynä on tullut jo pikkuisen valkoista taivaalta, eikä tuo tämän päiväinen iso määrä ollut sekään, mutta lunta kuitenkin! Odotan jo kovasti, että saadaan maisema ihan valkoiseksi. Viime talvena nautin lumisista maisemista todella paljon, sitten kun lunta siis vihdoin satoi. Kurkatkaapa tästä vanhasta postauksesta miten ihanalta se lumi näyttikään <3 Ja tulppaanit! Nyt ollaan porukalla ihan ääneenkin puhuttu että toivottavasti saadaan tänä vuonna valkea joulu. Mies tuntuu toivovan sitä ihan erityisesti :-)

Vaikka ulkosalla tosiaan viilenee ja maisema muuttuu riisutuksi, meillä sisällä tuntuu kesä jatkuvan ympäri vuoden. Viherkasvit tekee kyllä ihanan fiiliksen sisustukseen, ja huomaan että niitä alkaa olla jo aika paljon. Pikkuhiljaa ne jotenkin on lisääntyneet, onkohan mikään määrä oikeasti liikaa? Kasveilla saakin kesän tunnelmaa jatkettua kodissa vuoden ympäri. Vihreä väri myös rauhoittaa :-)

Ihanaa tiistaita, ja ajelkaapa varovasti jos on vielä kesärenkaat autossa, niinkuin esimerkiksi meillä :-D Täälläpäin voi olla vähän ruuhkaa rengasliikkeissä kun sää muuttui yhtäkkiä, ja samaan aikaan yksi iso rengasliike paloi tulipalossa maan tasalle. Huh mikä onnettomuus, mutta onneksi ihmisille ei käynyt kuinkaan!


10 kommenttia

 1. Minusta mikään määrä viherkasveja ei voi olla liikaa niillä saa niin upean tunnelman kotiin ja ovathan ne myös maailman parhaita ilmanraikastimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ollaan kyllä samaa mieltä tässä asiassa! Minä muistan jo lapsena haaveilleeni että voisin asua kukkakaupassa :-D

   Poista
 2. Sun viherkasvit ovat komeita. Meillä ei ole satanut vielä lunta, saas näkee aamulla ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tajusin muuten taannoin, että meillä on ihan jokaisessa huoneessa viherkasveja! Siis toista kylppäriä ja vessaa myöten :-D No okei, pienempi kylppäri on ikkunaton eli siellä ei ole, eikä löylyhuoneessa mutta muuten on joka paikassa <3
   Saas nähdä sitä huomista, tuleeko oikeasti lunta vai ei. Minulla on menoa Helsinkiin, eli kesärenkailla ajelua tiedossa...

   Poista
 3. Nyt iski viherkasvikateus! :D Ja miksi meillä täällä pohjoisessa ei ole satanut lunta? Tosin hyvä vaan, saanpahan kulkea mahdollisimman pitkään pyörällä yliopistolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, tuollaista diagnoosia en ole ennen kuullutkaan. Kuulostaa vakavalle! :-D
   Eikö teillä tosiaan ole vielä, yksi tuttu laittoi kuvaa lapista missä oli ihan valkoista, mutta sekin on niin laaja alue että varmasti on eroja vielä lumen suhteen . Eiköhän teillekin sitä saada, ei sielläpäin taida mustia talvia olla koskaan? :-)

   Poista
 4. Sitä mukaa kun lehdet karisee puista, niin minä kannan kotiin kaupasta lisää kukkia :D Mä toivon todellakin lumista talvea! Silloin on niin kaunista enkä jaksa ajatusta pimeästä ja loskaisesta talvesta, jota kestää kuitenkin monta kuukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä systeemi! Vihreän määrä saa olla vakio :-D Ja ehdottomasti just noin, että mielummin kunnolla talvi ja lunta, eikä mitään puolitien loskaa kuukausi tolkulla :-)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä niitä on tosiaan muutama, ja aika paljon on vielä lisääkin :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!