Mahtava lumi ja korttivinkki

lumi, moderni talo, ulkoväritys

No nyt on lunta! Pakkohan tätä on nyt päivitellä, kun tämä on vaan niin ihanaa. Voi olla, että se vielä sulaa pois, mutta en aio murehtia sitä vielä, vaan nauttia täysillä. Eilen iltasella vielä puolen yön aikaan lykin lumitöitä, että aamulle jäisi vähän pienemmät kinokset. Kyllä sitä silti aamuksikin riitti. Lumityöt on niin kivaa! Sanoinkohan jo että olen innoissani lumesta? :-D

Lunta, lumi, portaat lumessa, marraskuu

Lunta terassilla, lumi, maisema, marraskuu, talvi

Tänään keksin, että nyt pitääkin ottaa tilanteesta kaikki hyöty irti, ja ottaa pian mahdolliset joulukorttien valokuvat! Meillä on vuosikausia ollut perinteenä lähettää jouluna valokuvakortti, ja nyt on tosiaan ihan otolliset maisemat siihen. Lisäksi on vielä valoisampaa kuin sitten lähempänä joulua. Tässäpä vinkkiä siis teillekin, jos kotiseudullanne maisemat ovat suinkaan yhtään valkoiset, voisi olla ihan hyvä idea kuvata lapsoset/lemmikki/mikäikinäkortinaiheenaonkaan nyt jo ja olla ajoissa? Itselläni ainakin tuppaa jäämään joulukorttihommat monesti viime tinkaan, vaan nyt yritän!

lumi, hiekkalaatikko, talvi yllätti

Talo, ikkunat, moderni koti, luminen maisema

Muutama harvinaisempi kuva talosta myös ulkoapäin. Taisi lumi päästä sen verran yllättämään, että hiekkalaatikon lelut jäivät hankeen, samoin pallogrilli hiilineen, ja näyttäisi tuolla jotakin muutakin rompetta olevan. Parvekkeella on ainakin yksi pirttipöytä osina joka pitääkin sieltä pelastaa ensi tilassa. Onneksi melkein kaikki romu näyttää kauniimmalta lumella peitettynä kuin loskassa makaamassa :-D

Ihanaa viikkoa kaikille!

14 kommenttia

 1. No höh, vaikka juuri tuolla blogissani mainitsin, etten lumesta niin välitä, niin voisi sitä juuri tuon verran tännekin tulla. Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä lumi voittaa loskan tai paljaan jäisen maan ihan 6-0. Myös puutarhan kasvit kiittää, viime talvi oli niille paha kun tuli kova pakkanen mutta ei ollut lunta suojana. Nyt noilla on jo paremmat mahdollisuudet selvitä :-)

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Ottaisin mielelläni meillekin hieman lisää lunta. Nyt sitä on vaan hassu ohut kerros. Teillä on kyllä kauniit maisemat noista isoista ikkunoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti saatte pian lisää, meillä alkaa ollakin jo aika sopivasti, josko loput tulisi sinne? :-D

   Poista
 3. Meilläkin päin on tuota ihanuutta tullut melkoiset määrät ja se on jo ihan herkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan nyt valosta ja kauniista maisemista! :-)

   Poista
 4. Onpa kaunis teidän talonne ulkoa! Hieno väriyhdistelmä. Ja sointuu upeasti puihin. Ja on tämä lumisuus ihanaa. Kunhan ei muutu loskaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja :-) Samaa toivon, että lumi pysyisi lumena!

   Poista
 5. Oi, upeat lumimaisemat siellä! Meillä on paljon vähemmän valkoista, ohut huntu toistaiseksi.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :-) Tänään on tullut itseasiassa vielä toinen mokoma lisääkin tuota lunta :-D

   Poista
 6. Kaunista! :) Kiva muuten tuo eka kuva, kun puissakin on samat sävyt kun teidän talossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Tästä aiheesta voisin joskus kirjoitella tänne blogiinkin, kun meidän talon väritys on tosiaan ihan ajatuksella tuon metsän värinen! :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!