Talvinen väritys sisustuksessa

Koti, sisustus, talvi, viherkasvi, Cole&Son

pakkaspäivä, lumi, talvi, kaunis maisema

Keittiö, piensisustus, jouluvalot, tunnelma

Yläkerta, maisema, talvi, moderni koti

Sisustan selkeästi vuodenaikojen mukaan. Jostain syystä tajusin sen vasta äskettäin! Vaikka en vaihda verhoja kauden kuoseissa, niin silti kodin värimaailma siirtyy aina vähän huomaamattakin samaan suuntaan ulkona vallitsevan värityksen kanssa. Perusväritykseltään melko mustavalkoisessa kodissa tämä onkin helppo toteuttaa. Jo ihan muutamalla sohvatyynyllä ja pienesineellä saa vaihdettua väriskaalaa paljonkin. Suurin syy värityksen muutokseen on kuitenkin tuo maisema. Koska ikkunamme ovat suuret, tulee luonnon ja vuodenaikojen värit ihan väkisinkin sisään. Minun ei siis tarvitse juurikaan ponnistella, koska luonto hoitaa homman puolestani :-) Tällä hetkellä valkoisuus raikastaa ja tuo valoa, ja voisin kyllä ihan mieluusti jatkossakin tilata tälläisiä marraskuun säitä. Tähän verrattuna vesisade, loska ja pimeys tuntuvat todella ankealta vaihtoehdolta. Nyt pidetään peukkuja että lumi kestää tämä lauhemmankin jakson.

Vaikuttavatko teillä vuodenajat sisustukseen? Vaihtuuko ikkunoille jouluverhot? Miten muuten väritys muuttuu talvella/ kesällä?

Viikko vierii taas vauhdilla, ja koetan pysyä perässä. Iloista marraskuista päivää kaikille!


4 kommenttia

 1. Kauniit lumiset maisemat :) Toivottavasti kestää pitkään, vaikka tänään on Porvoossa jo leutoa...ja lumi muuttuu loskaksi.
  Mä vaihdan sisustusta vuodenaikojen mukaan lähinnä pienesineissä...taljat, paksut tyynyt ym...verhoja en vaihda. Mutta juuri noilla pienesineillä on kivaa touhuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tänään onkin jo leudompaa. Pakkaskuva on vain parin päivän takaa, ja silloin oli tosiaan -18 astetta mittarissa! Lapsena aina naureskelin äidilleni ja isoäidilleni jotka vaihtoivat monta kertaa vuodessa verhoja kauden mukaan. Sitten edellisessä talossa jo huomasinkin tekeväni ihan samaa :-D :-D Täällä en vielä ole päässyt verhojen vaihteluun, koska meillä on niin vähän verhoja noiden kiinteiden lisäksi. Keittiöön on tosin jo verhotanko hankittuna, josko kuitenkin laittaisin ne marimekot sinne... :-D

   Poista
 2. Meillä vaihtuu matto olkkarissa ja that's it! :)) Tietenkin kynttilät ja jouluiset valot tulevat mukaan sisustukseen! Muuten pysyy ihan samanlaisena!

  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin muuten vaihtuu matto olohuoneessa! Olen tykännyt pitää talvisin pörröisempää mattoa, mutta kesällä ihan sileää villamattoa. Tämä on vasta toinen talvi täällä, mutta nyt ollaan molempina talvina tehty niin, että olohuoneen villamatto siirtyy talveksi keittiöön ruokaryhmän alle. Kesällä siinä ei pidetä mattoa ollenkaan, kun on niin paljon helpompi pyyhkäistä multaiset jalanjäljet pois lattiasta kuin matosta :-D
   Kivaa päivää sinullekin!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!