IKEA jouluilta ja joulun tunnelma

Ikea jouluilta 2016

ikea jouluilta 2016

Ikea jouluilta 2016

Ikea jouluilta 2016

ikea jouluilta 2016 musta joulukoriste

Jos lumi toi tullessaan joulun fiilistä, niin sitä teki myös eilen järjestetty IKEA jouluilta. Olin mukana ensimmäistä kertaa, ja olipa ihanaa päästä odottamaan joulua ystävien ja glögin äärelle. Paikka oli todella kaunis ja tunnelmallinen Ravintola Sipuli, uusi tuttavuus minulle. Saimme myös tietoa IKEA:n tulevan kevään uutuuksista, ja ainakin tulossa oleva musta keittiömallisto miellytti silmääni, jostain kumman syystä :-D Kiinnostavaa siinä on värin lisäksi kierrätysmateriaalien käyttö sekä pinta johon ei jää sormenjälkiä! Iso plussa, meillä nimittäin mustiin mattaoviin jää ainakin todella paljon sormenjälkiä, ja vaikka ne elämään kuuluukin, olisihan se toki kivempi jos ovet pysyisivät siisteinä vähän vähemmälläkin jynssäämisellä!

Esillä oli tämän vuotisia joulukoristeita, jotka tulevat ihan näinä päivinä myyntiin. Nuo viimeisen kuvan mustat koristeet on ehkä pakko hakea <3 

Tänään käytiin pienimpien kanssa pulkkamäessä, ja mukavan puuhan lisäksi saimmekin raikkaan punaiset posket. Pikkuneitikin tuumasi hartaasti huokaisten, että "onpa ihanaa kun tuli talvi". Totta. Ihanaa se on.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille :-)


10 kommenttia

 1. Oi, teillä on lunta jo pulkkamäeksi. Meillä ei lunta ole satanut yhtään. No, myöhemmin sitten meillekin!
  Täytyykin tehdä matka Ikeaan. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sen verran on jo lunta! Eiköhän sitä kaikkialle saada jossain vaiheessa :-)
   Pitää itsekin piipahtaa Ikeassa ostoksilla, nuo mustat pallot varsinkin houkuttele.

   Poista
 2. Lumi saa mun puolesta jäädä!! Ihanaa, kun aamuisin on valoisaa :)

  VastaaPoista
 3. Ikean joulu näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin noissa oli paljon kivoja juttuja. Käväisin taannoin myymälässä, ja otin jo mukaan muutaman lahjapaperin, mutta näitä koristeita ei ollut vielä silloin myynnissä. Pitää siis tehdä uusi reissu vielä :-D

   Poista
 4. Kivan näköisiä koristeita! Täytyy poiketa Ikeaan joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt oli kyllä hyvät värit ainakin minun makuuni :-D Taidan itsekin poiketa joku päivä!

   Poista
 5. Olen monesti ihastellut akustiikkamaalauksianne ja mietinkin, onko niillä ollut mielestäsi selvä vaikutus akustiikkaan? Pohdin itsekin taulun tilaamista tai sitten kontolevyjen asentamista korkean tilan kattoon. Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä isolla maalauksella ainakin on vaikutusta, muistan kun se tuotiin raksalle jo ennen muuttoa, ja vaikutuksen huomasi jo silloin ennenkuin sitä oli edes asennettu. Toki meillä saisi olla enemmänkin vielä tuota akustiikkalevyä, siis katossa tms, mutta toki tuo yksikin iso taulu jo auttaa!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!