Marimekon kevät 2017


Marimekko kevät 2017

Jouluun on nyt kuukausi aikaa, voitteko kuvitella! Joulukortteja pitäisi jo puuhata, lahjoja miettiä, ja vaikka mitä kivaa :-) Tämä on ihana aika vuodesta. Tosi ihana on kyllä kevätkin, ja nyt saatte joulua odotellessa pienen aikamatkan ensi kevääseen. Käväisin nimittäin pari viikkoa sitten Marimekon kevätmalliston ennakkotilaisuudessa, ja se oli järjestetty kivasti sisustamalla kokonainen Marimekkokoti.  Kokonaisuus oli juuri niin ihanan marimekkoinen, että olisin voinut muuttaa tuonne ihan suoraan asumaan!

Marimekko kevät 2017

Marimekko kevät 2017

Keltainen kylpytakki ja pyyhepino oli ainakin ihan sen näköisiä että voisin kuvitella ne meillekin <3

Marimekko Aallonkoti Hotel Apartments

Asunnon sisustus oli kaunis ja tarkoituksella Alvar Aalto-henkinen. Olihan paikkana Aallonkoti Hotel Apartments. En tiennyt ennestään että tuolla on tosiaan ihan vuokrattavia huoneistoja, ja minkälaisessa paikassa! Ikkunoista näkyi Finlandia-talo ja Töölönlahti. 

Marimekko kevät 2017

Keväisen kodin lastenhuoneen verhossa oli esillä Veljekset-niminen kuosi, jonka Marimekko lanseeraa 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Sen on suunnitellut Maija Louekari.

Hassu ilmiö muuten, että tuolla asunnossa minulle tuli yhtäkkiä kauheasti ikävä meidän vanhaa taloa. Sitten vasta tajusin, että se johtui tuosta lattiasta! Meillä oli lähes täsmälleen samanlainen parketti siellä :-) Vaikka halusin tänne uuteen ehdottomasti vaalean, on tuo ruskea kieltämättä edelleen tosi nätti myös.


Marimekko 2017

Astioissa oli monta kivaa uutuutta, ja nämä graafiset astiat tulevat varmasti löytymään monen suomalaisen keittiöstä tulevaisuudessa! Astiaston taustalla on Carina Seth Anderssonin ja Sami Ruotsalaisen yhteistyö. Kuosit oli minusta raikkaat ja sopivalla tavalla erilaiset kuin aiemmat Marimekon astiat. Näiden kanssa sopii hyvin ainakin Design lettersit mitä monilla nykyään on :-)

Marimekkokoti, kevätmallisto Marimekko

Ihanaa joulun sekä myöskin kevään odotusta kaikille, sekä rauhallista viikonloppua myös :-)


4 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! :) Mun puolesta voitais jo viettää joulua ja sitten pikakelata kevääseen. Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Mutta hei, sitten jäisi pääisäinen välistä! Vai lasketaanko se jo kevääseen :-D Minusta talvi on kyllä ihanaa omalla tavallaan sekin, jos on siis lunta ja pakkasta. Mutta tälläisestä vesisade-talvesta en välitä ollenkaan.

   Poista
 2. Oi mitä ihanuuksia ja ihanaa lukea keväästä kaikkien joulupostausten keskellä (vaikka onhan joulukin ihanaa aikaa). Tuo ekassa kuvassa pinon päällimmäisenä oleva beigenruskea tyyny on tosi kiva! Joku uutuuskuosi kenties?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että ei harmita kevät joulun keskellä :-) Tuossa kevätmallistossa on ilmeisesti kuoseja myös marimeko alkuvuosilta, ja epäilen että tuo on yksi niistä. Voin toki koettaa selvittää!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!