2.12 Joululahjavinkkejä pukille

Joulukuun toinen. Joulupukilla alkaa varmaan olla vuoden kiireisin sesonki käsillä, ja niinpä päätimme bloggaajaporukkamme voimin helpottaa hänen hommiaan hieman. Kuukausittainen aiheemme tuli marraskuussa (hups, en ihan ehtinyt marraskuun puolella)  Modernisti Kodikas-blogin Kertulta, ja ohjeet kuuluivat näin:  

"Aikuisetkin saavat toivoa ja nyt on aika avata sisustusbloggaajien toiveiden tynnyri! Tämä joulupukki tuo vain kotimaisia sisustuslahjoja ja nyt kerätään neljä haavetta toivomuslistaan seuraavissa sarjoisssa:
alle 20 e, alle 200 e, alle 500 e, alle 1000 e
Maailmanrauha tulee vakiotilauksena eli sitä ei saa toivoa.;) Tällä teemalla nostetaan esille suomalaisia suunnittelijoita ja valmistajia, jaetaan inspiraatiota omista haaveistamme sekä annetaan lahjavinkkejä lukijoille."

Kerttu tekee meidän kaikkien postauksista myöhemmin vielä koosteen, kiva nähdä mitä muut ovat postauksiinsa valinneet. Nyt ei siis ole ihan oikeista toiveista pukille kyse, mutta jokaisen näistä kyllä kelpuuttaisin meille jos pukki sattuisi tuomaan! Valitsemiani tuotteita yhdistää kotimaisuus ja kaunis design. Oikeat toiveeni pukille ovat tänä vuonna hieman toisenlaisia, kuten lapset sanovat "sellaisia mitä ei voi paketoida laatikkoon" ,ja materialistisista haaveista ehkä uusi kuivausrumpu...


Riemupuoti,

Alle 20e

Kauniit vaneriset RIEMU-magneetit, joiden taustalta löytyy ihastuttava Maru. Marun Riemupuodissa on tarjolla muitakin kotimaassa valmistettuja vanerituotteita ja koruja.

Kuva ja lisätiedot: Riemupuoti


1kertaa2
Alle 200e

1kertaa2 Polku-peite. Lämpöinen kotimaassa kudottu viltti on aina tarpeellinen, ja jos se vielä hivelee esillä ollessaan esteetikon silmää, aina parempi. Talvella näihin on mukava kääriytyä, ja vilteillä on myös aina tärkeä osa majan rakentamisessakin toimiessaan seininä ja kattona :-) Malliston takana  on Piia, blogitoveri hänkin <3

Kuva ja lisätiedot 1kertaa2


Hakola Riippu-hylly

Alle 500e

Hakolan Riippu-hylly. Viherkasvien ystävänä tämä olisi kiva tapa laittaa pienempiä kukkia esille, ja valoisaan paikkaan ikkunalle. Hyllyä on saatavana sekä kukkaruukuilla että tavallisilla hyllyillä, itse ottaisin tämän ruukuilla varustettuna!

Kuva ja lisätiedot: Hakola

AVA Room

Alle 1000e

AVA Room-kerrossänky. Aihe olisi ajankohtainen, koska pikkukoululaiset pitäisi saada samaan huoneeseen. Viime yönäkin ekaluokkalainen oli "yökylässä" isoveljen huoneen lattialla, mutta pidemmän päälle kerrossänky voisi olla hyvä ratkaisu, ja tämä malli jos joku miellyttäisi äidin silmää!

Kuva ja lisätiedot: AVA Room
Onko teillä joululahjojen valinnassa kotimaisuudella tärkeä rooli? Itse tuen mielelläni paikallista, käsityötä ja kotimaisuutta, mutta toki niitä toivotuimpia "leluhirviöitä" sekä muutakin vähemmän kotimaista pukinkonttiin päätyy. Teen mahdollisuuksien mukaan myös itse lahjoja, ja toisaalta joskus muistamiseksi soveltuukin parhaiten vaikkapa jouluinen kukka, eikä niinkään tavaraa. Joulumyyjäiset on myös hyviä paikkoja löytää yksilöllisiä jouluviemisiä. Meilläpäin on paljon joulutapahtumia ja yhdet tosi suuret myyjäiset Taidetehtaalla jonne tänäkin vuonna koetan mennä :-)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

 1. Mukavia vinkkejä joulupukille. Itselläni listalla on uusi kasari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tälläinen leikkishoppailu oli kyllä kieltämättä ihan hauskaa :-D
   Uusi kasari voisi olla meidänkin listalla, edellinen saatiin viime jouluna ja meillä ne kuluu käytännössä vuodessa aina loppuun :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!