Kranssibrunssilla Ullanlinnassa


kranssi, joulu, bolkv

Eilen oli ihan huikea päivä. Päivä alkoi kransseja sitoen, väliin mahtui pyörähdys Ornamon designmarkkinoilla Kaapelitehtaalla, ja loppui rakkaan kanssa kahden kesken vietettyyn illalliseen. <3 Kransseja teimme Bo Helsingin toimistolla, jonne meitä oli kutsuttu porukalla nauttimaan brunssia ja oppimaan kranssien teon saloja. Oppia saimme Hey Look:in ihanilta daameilta. Kiitos vielä molemmille! 

joulukranssi

diy, joulukranssi

joulukranssi, diy

Materiaalit oli niin kauniisti esillä, että alkuun tuntui ettei niihin raaskisi edes koskea :-D Hieman sama fiilis tuli brunssipöydän äärellä, mutta onneksi molemmat tulivat lopulta käyttöön, koska pöydän antimet olivat herkullisia, ja kranssien teko älyttömän kivaa ja inspiroivaa! 

Bo:n toimisto oli itsessäänkin jo hengästyttävän upea ja ihanalla paikalla Ullanlinnassa. Nuo Helsingin kantakaupungin kivitalot paksuine ikkunalautoineen ovat kyllä todella kauniita ja varmasti monen unelmissa myös omaksi kodiksi. Itse olen niin vannoutunut omakotiasuja, että en ehkä osaisi tuolla noin keskustassa asua, mutta ihanaa siellä on käydä huokailemassa ja ihailemassa menneiden aikojen arkkitehtuuria.

bo lkv, sisustus, 1kertaa2
Brunssin nauttimisen jälkeen siirryimme kranssien pariin, ja kranssin pohja syntyi vain yhdestä oksasta taivuttamalla. Kiva idea, ja aion varmasti tehdä näitä muutaman kotona lisää!


Seuraavaksi luova kaaos, jossa materiaalit ja glögikupit seikkailivat sulassa sovussa... Ja lopputuloksena sain aikaan kaksi kranssia kotiinviemisiksi :-)

diy kranssi, joulu, tunnelma

diy joulukranssi

Mitäs tykkäätte? Vihreän eri sävyt riittävät oikein hyvin kranssiin, eikä kimalteita välttämättä kaivata joulun tunnelmaa tuomaan :-)

Kiitos kaikille mukavasta seurasta! 


14 kommenttia

 1. Kauniita kransseja. Tuollaiselle kurssille itsekin haluaisin päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli kyllä tosi mukavaa, kannattaa kokeilla rohkeasti vain sitomista, tyyli on ihan vapaa :-)

   Poista
 2. Hienoja kransseja! Kuulostaa aivan ihanalta tuo niiden tekeminen ja päivä kokonaisuudessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä oikein super-päivä, kun samalle päivälle saatiin sekä ihanaa käsillätekemistä, hyvää ruokaa, hyvää seuraa, ja vielä sitä parisuhdeaikaakin <3

   Poista
 3. Todella kauniita kransseja, pitäisi itsekin toimertua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Näiden tekeminen oli kyllä tosi kivaa ja rentouttavaa, mitään sääntöjä ei ole, senkun laittelee vaan ja rautalangalla kiinni :-D

   Poista
 4. Ah, vaikutti niin kivalta tapahtumalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikin kyllä! Ihastuin tosi paljon tuohon heidän toimistoon, voi että voi olla upea paikka olla töissä heillä!

   Poista
 5. Superkauniit kranssit! Minunkin pitäisi kokeilla vielä jollain muulla kuin havuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu :-) Noissa on mukana myös havuja, siis mäntyä, kanervia jne. Sitten toisaalta myös eukalyptusta, jäkälää, heinää, risuja jne :-D Aika vaatimattomistakin aineksista voi siis saada vaikka mitä aikaan! :-)

   Poista
 6. Voi vitsit kuinka kauniita ja tyylikkäitä kransseja. Huippu päivä sinulla ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jani! Oli kyllä kieltämättä erilainen ja ihana päivä :-)

   Poista
 7. Nuo tavarat/materiaalit ovat kyllä niin kauniisti pantu esille. Ihanan kranssin oot tehnyt. Kiva ja yksinkertainen idea.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!