Kissa linssiluteena ja kaunis auringonpaiste


kissa, olohuone, joulukuusi, keittiö, maisema

Keittiö, kissa, maisema, isot ikkunat

Kissa, keittiö, ruokailutila

Kissa, ruokailutila, keittiö, maisema


"Kissa edestä, kissa takaa. Kissa istuu, kissa makaa."

Harvemmin tuo jaksaa patsastella, mutta nyt, kun halusin ottaa kuvan kauniista auringosta joka lankesi takametsän puihin, tuli kaikkiin kuviin myös kissa. Linssiluteen nimi on Molli, ja kyseessä on perheemme puolitoistavuotias lemmikki. Sellainen oikein perinteinen maatiaiskissa. Jos meillä olisi hevostalli, tuo varmaan asuisi mieluusti siellä. Toki kuitenkin pehmustetulla patjalla, ja niin että joku tarjoilee noin tunnin välein punaista Latzia hyytelössä, annospusseissa. Ei tämä nyt niin tarkkaa ole, mutta on kuitenkin... Kissat!

Tässäpä teille siis annos kauniisti auringossa kylpeviä puita :-D

12 kommenttia

 1. Tänään oli kyllä kaunis ilma. Mä vaan jaksan ihastella noita teidän ikkunoita. Ne on upeat! Näyttävät paljon puhtaammiltakin kun meidän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, vihdoin vähän aurinkoakin sen kaiken sateen jälkeen! Eilenkin paistoi, piti heti lähteä lasten kanssa vähän retkellee :-)
   Ikkunat on kyllä ihanat, ja tekee koko kodin tunnelmasta sellaisen kuin se on. Puhtaudesta en tiedä, en ole kovin ahkeraan niitä pessyt, mutta toisaalta se etu on täällä metsän reunassa asumisesta ettei ne kyllä likaannu mitenkään erityisen paljon. Edellisessä talossa Helsingissä piti pestä paljon useammin!

   Poista
 2. Aaaaivan upea tuo kakkoskuvan koivikko-"taulu" ruokapöydän taustalla!!! Ah ja voih!!
  :)
  Jessy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jessy :-) Aurinkoinen koivikko sai tosiaan tarttumaan kameraan, maisema näytti tosi kauniilta kun talvinen aurinko paistoi matalalta <3

   Poista
 3. Yhdyn edellisten kommentoijien ihastelijoiden joukkoon, nuo ikkunat on huikeat <3 Kissakin on niin söpö ihan joka suunnasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Kieltämättä ikkunat on tässä talossa "se juttu" :-) Haluttiin maksimoida luonnon osuus myös sisustuksessa. Nyt aamiaispöydässä voi bongailla lintuja, ja lapset tunnistaakin ihailtavan määrän lintulajeja :-)

   Poista
 4. Teillä on niin kaunista ja rauhaisaa. Nuo korkeat ikkunat ovat todellakin aivan huiput. Ja ihanainen mirri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Vilja <3 Rauhaisaa voi olla ehkä kuvissa, mutta pakko tunnustaa että on ihan hyvä ettei blogikuvissa tule ääntä mukana :-D Joskus olen Snäpissä vähän vilauttanut sitä toista todellisuutta...
   Ikkunat on tosi ihanat minustakin, ja nautin siitä joka päivä, että voi katsoa myös kauas. Huomaan kaipaavani sitä aina, jos oleskelen pidempään tiloissa missä ei näe kunnolla ulos.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No juu, kerrankin malttoi olla tuossa kuvattavana :-D

   Poista
 6. Yhdyn kyllä edellisiin komentteihin täysin! Ihania kuvia ja voi miten ihanaa on, kun valo vähän taas lisääntyy. Ainakin toivottavasti :D Hei, mistä o tuo ihana ruokailutilan matto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pienikin auringonsäde tuo heti paljon kivemman tunnelman sisällekin <3 Ruokailutilan matto on Elloksen villamatto :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!