Ikean uusi kuvasto julkaistu


Eilen vietettiin IKEAn uuden kuvaston julkaisujuhlia, ja saatiin samalla aimo annos inspiraatiota syksyn sisustukseen. Varsinkin uusi SAMMANHANG-sarja oli kiinnostava, se sisälsi erilaisia säilytysratkaisuja, hyllyjä, purkkeja ja purnukoita kodin rakkaiden tavaroiden säilytykseen. Toisaalta tulossa on syksyllä myös huimia kukkakuoseja, joista näin ysärin vielä tuoreena muistavana en ollut ihan niin varma... :-D 

Illan hyvää antia olivat upeat sisustukset joita Anna Biström ja Anna-Mari Kinnunen olivat tilaan loihtineet, sekä tietysti hyvä ruoka ja erinomainen seura. Instagramissa on eiliseltä kuvia tunnisteilla #IKEAkuvasto ja #olensisustaja. Varsinkin jälkimmäisen tunnisteen takana on ajatus siitä, että jos sinulla on koti, olet sisustaja. Jokaisella on kodissaan jotakin omaa, ja jokainen on omalla tavallaan sisustaja. Kodit ja niiden tarinat kunniaan, eläköön oma tyyli!


Viikonloppuna voikin lukaista uuden kuvaston ajatuksella läpi, hieman sitä ehdin jo eilen bussimatkalla Helsingistä selata ennenkuin uni vei voiton :-) Kuvasto jaetaan ensi viikolla koteihin, ja on jo nyt ladattavissa IKEAn sivuilta sähköisenä. 

Mukavaa viikonloppua!8 kommenttia

 1. Oli ihana nähdä taas <3 Mukavan inspiroiva ilta oli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kiva nähdä! Huomaan, että kuvia tuli otettua tosi vähän, kun aika meni kuulumisten vaihtamisessa :-D

   Poista
 2. Töistä en kyllä ehtinyt millään tänne, mutta kuvaston kävin tsiikaamassa. Ois ollut ihana nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo paljon kivaa. Ne isot kukatkin vois mennä teillä, meille en niitä oikein näe :-D Olis ollut kyllä kiva taas nähdä, mut toisen kerran sit!

   Poista
 3. Kivoja juttuja syksyyn. Jään odottelemaan kuvastoa ja vierailua Ikeassa. Nuo säilytysrasiat kiinnostaa juuri nyt eniten, kaikkea pientä tärkeää kun tuntuu kotona olevan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon oli kivoja uutuuksia, ja just säilytyskalusteita hyviä uusia sarjoja. Kannattaa käydä piipahtamassa, lokakuussa tulee varsinkin myyntiin hienoja juttuja!

   Poista
 4. Kivoja sisustusjuttuja syksyyn. Täytyykin varmaan käydä Ikean sivuilla lataamassa esite. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuolla oli monenlaista kivaa, ja ehkä vähän erilaista Ikeaa kuin aiemmin? Tykkäsin oikeasti monestakin jutusta, harmi että meillä alkaa olla huusholli aika valmis eikä tarvetta uudelle juurikaan ole. Paitsi mun työpiste pitäis kyllä päivittää, ja varasto, ja ja... Onhan niitä sittenkin :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!