Käsityöinspis ja ompelusten muistelua

Syksyt on minulla usein käsityöinspiksen aikaa. Innostun uudelleen, ja totean jälleen valitettavan usein että aika ei riitä. Nyt on taas sellainen olo, että tekisi kauheasti mieli neuloa tai ommella tai jotain! Aika äskettäin tuli jossain keskustelussa puheeksi, että minulla oli joskus tilanne, että kotona oli isompien lasten lisäksi neljä alle 5,5 vuotiasta lasta, ja ehdin vielä ommellakin. En käsitä, miten muka silloin ehdin, ja nyt en?! Taisi siinä olla vielä jotain talonrakentamistakin vireillä... Joku voisi sanoa että olin vaan kotona, mutta kyllä kotiäitiys on kovaa hommaa siinä kuin moni työkin. Nyt on työt ja muut kuviot, mutta kyllä sitä aikaa pitäisi saada jostain kaivettua näille käsitöillekin. Varastossa odottaa 20kg saveakin sitä hetkeä  kun ehdin, mutta toisaalta just nyt ompelukone huutelee vielä enemmän :-D

Kaivoin tämän ja käsityöblogini arkistoja, ja nostin muutaman vanhan ompeluksen tähän esille. Aika hauska aikamatka myös vanhaan kotiimme, sekä siellä vallinneeseen selkeästi värikkäämpään "kauteeni". Lisäksi nuo pallerot on niin kovin pieniä! ♥ Tässäpä siis muutama värikäs, pääosin kierrätysmateriaaleista ommeltu pikkuinen vaate ja mekko, olkaa hyvät:



















Oi aikoja :-D

Mukavaa ja värikästä alkanutta viikkoa!

2 kommenttia

  1. Ihanan värisiä ja kivan kirkkaita vaatteita oot ommellut lapsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Minulla oli pitkään tosi paljon värikkäämpi vaihe, meidän edellinen koti oli sisustukseltaankin tosi värikäs. Tänne uuteen kun muutettiin, niin esineet pysyi aika värikkäinä edelleen, mutta koska talo itsessään on neutraalimpi, on kodin yleisilme vähemmän räiskyvä :-D Pieniä mekkoja oli ihana tehdä, ja niiden vuoksi päätin silloin taannoin opetella koko ompelunkin!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!