kotiliesi

Lehdestä tuttu tässä moi


Hain omalta pihalta kukkia pöytään, ja otin uusimman Deko:n ruuan päälle jälkkärikahvien seuraksi. Lehdestä löytyikin jo parin sivun jälkeen tuttuja nurkkia, ja bonuksena oma nimikin jutussa komeili. Lehteen haluttiin tehdä pieni esittely blogistani, ja sehän sopi kyllä :-) Koetan päästä yli omien naamakuvieni näkemisestä missään, mieluiten olisin tämänkin jutun tehnyt ilman kuvaani :-D

Yllättävän paljon pihalta löytyi vielä kukkia, vaikka yleisilme onkin jo aika kukaton. Kimpussa on myös pensaiden oksia, niitäkin voi hyvin käyttää, ja varsinkin värilliset lehdet tuovat kimppuihin kivan lisän. Tämä kimppu koostuu syyshortensiasta, rantakukasta, harsokukasta, kanukasta ja purppuraheisiangervon oksista. 

Nyt tämä lehdestä tuttu lähteekin hoitelemaan lasten iltatoimia miehen kanssa, mukavaa illan jatkoa! :-)7 kommenttia

 1. Ihana lehdestä tuttu 😊 asiasta ihan toiseen, millä asetuksilla saat otettua näitä vastavaloon kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh juu :-D Tarkoitatko ensimmäistä kuvaa keittiöstä, vai ulkona otettua? Sisällä kuvasin eilen aika illalla, eli oli jo hieman hämärämpää. Nostin siksi ISO-arvon neljään sataan. Aukko oli 4.0 ja aika 1/60. Olympuksessa on hyvä vakaaja, eli noillakin arvoilla saa vielä suht tarkkoja kuvia käsivaralta. Tarkennus tietenkin sinne "varjon puolelle", eli ei ikkunaan. Lisäksi avaan varjoja aina hieman Lightroomissa. Toivottavasti tästä oli apua?

   Poista
  2. Oli apua kiitoksia :) Oon tosi amatööri kuvaaamisessa ja opettelua vielä kaikki. Siksi nämä tarkat ohjeet hyviä. Kiitoksia!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pieni juttuhan se oli, mutta tälläiselle pellon laidan bloggarille ihan isoa asia :-)

   Poista
 3. Kiva kirjoitus. Lehti luettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika tiiviiksi sai toimittaja pienennettyä sen kaiken mitä höpisin :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!