Keittiö tänään, 2018


Keittiössä ei ole tapahtunut muutoksia, mutta kamera sattui olemaan saarekkeen päällä matkalla "jonnekin", niin otin muutaman kuvan, kun kerran tasotkin näytti olevan melko siistit. Keittiömme on nyt palvellut meitä kolmisen vuotta, enkä keksi siitä oikeastaan mitään moitetta. Silloin tällöin haaveilen siitä toisen värisestä kahvinkeittimestä, kuten aiemmin jo kerroinkin, mutta muuten kaikki on aika ok. Ehkä mustien kaappien rungot saisi olla tummat myös, mutta se on aika pieni kosmeettinen virhe muuten hyvässä köökissä. Tykkään edelleen yläkaapittomuudesta, kahdesta tiskikoneesta, ja avarista ikkunoista. Keittiötä suunniteltiin pitkään ja hartaasti, ja se kyllä kannatti! Törmäsin taannoin vanhoihin havainnekuviin, joita raksavaiheessa oli keittiöstä eri keittiöliikkeiden toimesta tehty. Aika jännä ajatella, jos olisimmekin päätyneet johonkin näistä toisista ratkaisuista! Toisaalta kaikissa oli sama pohja, ja erot olivat juuri yläkaapeissa ja pienemmissä yksityiskohdissa. Mustan ja valkoisen yhdistelmä, toimintojen paikat, ja moni muukin asia oli kuitenkin päätetty jo ennenkuin taloa oli alettu edes piirtämään muuten. Voi sanoa, että talomme on piiretty tämän keittiön ympärille!









Tänään iltasella syntyi raparpereista hilloa, ja ajattelin huomenna maistella sitä jäätelön kanssa. Rapsupuska pukkaa lehtiä aina vaan, vaikka mieltäisin sen enemmän alkukesän herkuksi. Tämä on nyt testi, tuleeko näistä loppukesäistäkin ihan kelvollista hilloa vai ei :-) Voin tulla sitten kertomaan oliko hyvää.

Nyt rauhallista illan jatkoa ♥

2 kommenttia

 1. Sinä jaksat tehdä vähän kaikkea. Hieno maisema ikkunasta.
  Keittiösi on hyvä, Me suunnittelimme ja mittailimme, jopa jauhokipon korkeutta.
  Meillä on 7v. kun kaikki uusittiin keittiössä, edelleen olen tyytyväinen, arvosana 10 plus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, välillä tuntuu etten jaksaisi oikein mitään, mutta hauska kuulla että sellainen vaikutelma tulee :-D Maisemat on kivat, valittiin tämä tontii siksi, että saatiin tuo pieni metsä ikkunan taa.
   Keittiön suunnittelussa on hyvä miettiäkin tarkkaan tulevaa käyttötarkoitusta, keittiötä kun ei kovin usein tule uusittua. Kiva kuulla että teilläkin on onnistunut noin hyvin suunnittelu, vau!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!