Tuolihairahdus, Ikea Råane


Keskiviikko, ja aika joka rientää laukalla (minne se oikein menee..?). Eilen piipahdin aamulla Ikean yritysmyynnin tilaisuudessa, ja sen jälkeen olikin vaaran paikka, kun tuli ikäänkuin pakollinen kierros tavaratalon läpi. Olin jo aiemmin bongannut tulevien uutuuksien tiedotteista, että lokakuussa tulee myyntiin 80-luvun uudelleen lämmiteltyjä Ikea-tuotteita, ja niistä kiinnosti erityisesti metallinen kevyt lepotuoli Råane. Eilen sitten kyseinen tuoli osui silmiini, ja koeistunnan jälkeen tein pikapäätöksen siitä, että raivaan jonnekin tilaa vielä yhdelle tuolille. Oikeastihan meillä on jo ihan liikaakin tuoleja, olohuoneesta on pakko joku tuoleista karsia muualle. Ei siis mitään järkeä ostaa uutta lepotuolia, kun edellisissäkään ei ehdi istumaan... Vaan kun se oli niin nätti, ja aika edullinenkin ja ja :-D

Nyt tuoli tosiaan tuli olohuoneeseen, mutta voi olla että se etsii vielä paikkaansa yläkerran makuuhuoneistakin. Toisaalta tuoli sopii olohuoneeseen ihan kivasti, ja tuo vähän särmää tuohon muutoin jo himpun hempeäksi kääntyneeseen sisustukseen. Veikkaanpa, että tämä on niitä tuotteita, jotka menee äkkiä loppuun Ikeasta, ainakin nyt tuota hakiessani oli hyllyssä vain muutamia kappaleita jäljellä, ja oli vasta lokakuun toinen päivä! Mitäs te olette mieltä tästä kasari-ihmeestä? Minä ainakin tykkään!

Mukavaa loppuviikkoa, itselläni onkin reissua tiedossa, ja viikonloppuna kannattaa seurailla Instagramini Storyjä, kun tiedossa on somehommia Jyväskylän seudulla :-) 

10 kommenttia

 1. Oi miten kaunis. Täytyykin koeistua viikonloppuna Ikean reissulla! Ja, tuo tuoli sopii kyllä moneen paikkaan, eli varmasti käyttöä on. Niin, ja yksi tuoli mahtuu aina jonnekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kivan ilmava! Ja tosiaan, voi käyttää muuallakin, nyt se jäi ensin tuohon kun olkarissa sen kasailin :-)

   Poista
 2. Pidän tosi paljon tuolin muotokielestä ja skarpista ilmeestä. Näen tämän myös aika monikäyttöisenä tuolina, joka sopisi olohuoneen lisäksi moneen muuhunkin tilaan ja käyttötarkoitukseen. Ja sellaiset "ominaisuudet" on musta tosi tärkeitä kun itse hankin kalusteita :) Sopii hyvin siis teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on kyllä just sellainen monipuolinen, ja varmasti monentyylisiin sisustuksiinkin sopiva. Itse mietin tuota myös parvekkeelle tai terassille, mutta valitettavasti tuoli on vain sisäkäyttöön tarkoitettu. Lastenhuoneet voisi olla yksi paikka myös, mutta olkoon nyt ainakin hetken tuossa :-)

   Poista
 3. Sopii niin hyvin just tohon, ihana pari maton, pöytien ym. Kanssa! Ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Noissa mustissa jaloissa on tosiaan samaa henkeä niin sohvassa kuin sohvapöydässäkin. Toisaalta omaan silmään vähän särähtää kun toisessa on suorat kulmat, ja tuolin alaosa on tuollainen kaareva. En tiedä, ehkä nyt vaan annan sen olla, ja vaihtelen sitten taas kalusteiden paikkoja kun iskee muutoksen halu :-D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin se on kiva, ja tuo vähän särmää olohuoneeseen :-)

   Poista
 5. Nyt löytyi historiaa vuosien takaiselle tuolilöydölleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, ai olet löytänyt tälläisen vanhan? Tämä taisi olla alunperin vuodelta 1983, eli melko pitkä reissu on ollut sinun tuolilla! :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!